Ruokapalvelutyöntekijä, Puolanka

Ruokapalvelutyöntekijä, Puolanka

Kuusamon Talonpöytä Oy/Ravintola Talonpöytä on monipuolinen lähialueen ruokaan, hyvään makuun ja tuoreuteen panostava lounas-, kahvila-, konditoria ja pitopalveluyritys Kuusamossa. Yritys toimittaa päivittäin ruokaa myös koteihin, mökkeihin ja työpaikoille. Kevät- ja kesäkaudella Talonpöydän herkkuja on saatavilla myös Oulangan kansallispuistossa Kiutakönkään kuohujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta ravintolasta. Yritys toimii myös Puolankajärven koululla, Puolangalla tuottaen maukasta ruokaa koulun oppilaille ja henkilökunnalle sekä lähialueen toimijoille – syksyllä kouluruoka äänestettiin Suomen 8. maukkaimmaksi! Lue lisää: https://www.talonpoyta.fi/

Etsimme nyt RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ/KOKKIA Puolankajärven koululle osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen!

Ruokapalvelutyöntekijänä / kokkina työskentelet lasten ja nuorten palveluissa tuotantokeittiössä. Tehtäviisi kuuluu osaamisesi mukaan toimia keittiössä toimivien kokin sekä ruokapalvelupäällikön oikeana kätenä tai kokkina. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu mm. ruoan valmistukseen liittyvät tehtävät, astiahuolto, ruokien pakkaaminen eteenpäin toimitettavaksi sekä keittiön siisteyden ylläpitäminen. Tehtävässä työskennellään sekä tiimissä että itsenäisesti. 

Työtunnit voidaan sopia tilanteesi mukaisesti, 20-37,5 tuntia viikossa. Vuorot sijoittuvat pääosin klo 7-16 välille pääosin arkisin, mutta vuoroja saattaa olla myös viikonloppuisin. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa työehtosopimusta. 

Edellytämme:

– Aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä

– Tarkkuutta ja huolellisuutta

– Valmiutta myös itsenäiseen ja vastuulliseen työhön

– Erinomaisia yhteistyötaitoja sekä oman työn organisointikykyä

– Joustavaa asennetta

– Hyvää paineensietokykyä

– Suomen kielen taitoa

– Hygieniapassia.

 

Tarjoamme:

– Monipuolisen ja vastuullisen työn laadukkaiden raaka-aineiden parissa osana mukavaa ja osaavaa työtiimiä

– Työpaikan, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen, vaan työ pitää sisällään sekä tuttuja, toistuvia tehtäviä että yllättäviä, muuttuviakin tilanteita, joissa pääset haastamaan itsesi

– Koko- tai osa-aikaisen, pitkäaikaisen työn yrityksessä, jossa sinua ja osaamistasi arvostetaan

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa sekä rahanarvoiset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Täytä hakemuksesi huolellisesti osoitteessa www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi koulutus- ja työhistoriastasi sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Hae työtä

Ruokapalvelutyöntekijä, Puolanka, Kainuu Puolanka

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 13.11.2023 – 30.11.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa TES / sopimuksen ja kokemuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi