Ruoan jakaja, kesätyö, Kuusamon Talonpöytä

Ruoan jakaja, kesätyö, Kuusamon Talonpöytä

Kuusamon Talonpöytä Oy/Ravintola Talonpöytä on monipuolinen lähialueen ruokaan, hyvään makuun ja tuoreuteen panostava lounas-, kahvila-, konditoria ja pitopalveluyritys Kuusamossa. Yritys toimittaa päivittäin ruokaa myös koteihin, mökkeihin ja työpaikoille. Kevät- ja kesäkaudella Talonpöydän herkkuja on saatavilla myös Oulangan kansallispuistossa Kiutakönkään kuohujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta ravintolasta. Lue lisää: https://www.talonpoyta.fi/

Etsimme nyt kesäksi 2023 RUOAN JAKAJAA arkipäivätyöhön.

Ravintola Talonpöydässä tarjoillaan lounasta noutopöydästä, herkullisia ala carte annoksia sekä paikan päällä valmistettuja suolaisia ja makeita kahvilatuotteita. Lisäksi Talonpöydästä toimitetaan lounasta mm. koteihin ja yrityksiin, ja suussa sulavat herkut juhlatilaisuuksiin tilauksesta riippuen Talonpöydän tai asiakkaan tiloihin. Tässä työssä tehtävänäsi on annostella ja pakata asiakkaille toimitettavat ruoat keittiössä päivän listan mukaisesti. Ruoan toimituksen hoitaa erillinen kuljettaja, joten ajamista työhön ei sisälly.

Työ on pääosin arkipäivätyötä ma-pe klo 8.30-15 välisenä aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian kestäen toistaiseksi. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa työehtosopimusta. 

Edellytämme:

– Tarkkaa työotetta

– Täsmällisyyttä ja luotettavuutta

– Valmiutta itsenäiseen työskentelyyn

– Hyvää paineensietokykyä

– Hygieniapassia

– Suomen kielen taitoa

Tarjoamme:

– Vastuullisen työn

– Työpaikan, jossa työpanokseesi luotetaan ja sitä arvostetaan

– Mukavat työkaverit

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa sekä rahanarvoiset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Täytä hakemuksesi huolellisesti osoitteessa www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi koulutus- ja työhistoriastasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Hae työtä

Ruoan jakaja, kesätyö, Kuusamon Talonpöytä, Pohjois-Pohjanmaa Kuusamo

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 20.01.2023 – 12.02.2023 14:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi