Ruiskuvalukoneenkäyttäjä, Ii, FinnProfiles

Ruiskuvalukoneenkäyttäjä, Ii, FinnProfiles

Go On Oulu etsii Iin Finnprofilekselle 

RUISKUVALUTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen tähtäävään työsuhteeseen. 

FinnProfiles on teollisuuden moniosaaja, joka on erikoistunut kumi-, muovi- ja silikonituotteiden valmistamiseen. Laadukkaat tuotteet ja monipuoliset kansainväliset asiakashankkeet ovat luoneet vuosien aikana vakaan perustan yrityksen toiminnalle. Asiakkaamme tavoitteisiin kuuluu jatkuva tuote- ja palvelukehitys, jotta heidän omien asiakkaidensa muuttuviin tarpeisiin voidaan vastata mahdollisimman hyvin. Nyt tämän työyhteisön täydennykseksi on etsinnässä reipas ja motivoitunut, tunnollisella ja tarkalla työotteella varustettu työntekijä ruiskuvalukoneen käyttöön. 

Työtehtäviisi kuuluu nestemäisistä raaka-aineista silikonituotteiden valmistaminen. Työhön kuuluu lisäksi oleellisesti laaduntarkkailu, sekä oikeiden asetuksien ja annosten huolehtiminen. Toivomme Sinulta jo aikaisempaa kokemusta ruiskuvalukoneen tai muottituotteiden käytöstä (esim. muoviteollisuudesta) tai muista soveltuvista tehtävistä. Saat kuitenkin kattavan perehdytyksen ja pääset osallistumaan koulutukseen jopa ulkomailla. 

Töitä tehdään alustavasti aamuvuorossa, mutta myös 2-vuorotyöhön tulee olla valmius. Palkkaukseen sovelletaan Kumiteollisuuden työehtosopimusta ja hakijan kokemusta vastaavista tehtävistä. 11,51 € – 14 €/h. 

Toivomme Sinulta: 

  • Mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työhön
  • Valmiutta 2-vuorotyöhön

Tarjoamme Sinulle: 

  • Pitkäaikaisen ja vakituiseen tähtäävän työsuhteen
  • Viihtyisän työympäristön, jossa panostetaan henkilöstöön
  • Kattavan perehdytyksen

Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa: www.go-on.fi – aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Aino Maaninka 0400 548 811 ja asiakkuuspäällikkö Aija-Riina Loukkola 0400 580 352. 

Hae työtä

Ruiskuvalukoneenkäyttäjä, Ii, FinnProfiles, Pohjois-Pohjanmaa Ii

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 07.06.2022 15:50 – 11.07.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: 11,51 € - 14 €/h. 

Käsittelijä:

Aija-Riina Loukkola

asiakkuuspäällikkö +358 40 058 0352

aija-riina.loukkola@go-on.fi