Revontulivahti, Arctic Snow Hotel

Revontulivahti, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii nyt tulevaan talvisesonkiin kahta yövirkkua ja itsenäistä REVONTULIVAHTIA.

Revontulivahti valvoo silloin kuin muut nukkuu – revontulivahdin tärkein tehtävä on tarkkailla revontulien heräämistä ja hälyttää asiakkaat vahtikelloa painamalla kokemaan revontulien tanssi taivaalla. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tarvittaessa mm. alueella lumitöiden tekemistä mönkijällä sekä muita pieniä lomakylän askareita alueella. Toivomme hakijalta vastaavista tehtävistä aiempaa kokemusta.

Edellytämme hakijalta luotettavuutta, itsenäistä työotetta, B-ajokorttia ja autoa sekä mieluiten aiempaa kokemusta mönkijästä ja lumitöistä. Työ alkaa syyskuun alussa ja päättyy maaliskuun lopussa. Työ on yötyötä arkisin ja viikonloppuisin klo 22-06 välillä.
Työsuhteen ehdoissa noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Asunto järjestyy tarvittaessa.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Revontulivahti, Arctic Snow Hotel, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 30.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi