Rengassesonkityöntekijöitä Salon Euromasterille

Rengassesonkityöntekijöitä Salon Euromasterille

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju, joka kuuluu ranskalaiseen Michelin-konserniin. Palvelemme asiakkaitamme silti hyvinkin paikallisella tasolla, aina heidän henkilökohtaiset rengastarpeensa huomioon ottaen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja rengasalan erinomaista asiantuntemusta, sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia, ja myymme Michelinin tuotteiden lisäksi myös muita suosittuja rengasmerkkejä.

Haluaisitko kevääksi työpaikan, missä on mahdollista tehdä mukava tilipussi kesää ajatellen? Viihdytkö fyysisessä työssä etkä pelkää kiirettä? Pystytkö työskentelemään kokoaikaisesti maaliskuun puolesta välistä huhtikuun loppuun? Hienoa, lue lisää!

Etsimme Salon Euromasterille useita

RENGASSESONKITYÖNTEKIJÖITÄ

monipuolisiin työtehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluu esim. renkaiden alle asennukset tai varastointi ja hyllytys sekä renkaiden pesu. Työsi voi olla myös kombo näitä kaikkia, toimipisteestä ja omista toiveistasi riippuen.

Toivomme, että sinulla on reipas ja työtäpelkäämätön asenne. Suomen kielitaito on edellytyksenä työturvallisuussyistä. Eduksesi on aikaisempi kokemus fyysisestä työstä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen, joten aiempaa kokemusta alalta ei vaadita, asenne ratkaisee!

Tarjoamme mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta monipuolisissa työtehtävissä fyysisen työn parissa, mukavan ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön tuen, siistin työympäristön sekä Go On:in kattavan henkilöstöetuohjelman.

Työt alkavat arviolta maaliskuun puolessa välissä/maaliskuun lopulla ja kestävät arviolta huhtikuun loppuun. Työvuorot ajoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 sekä viikonloppuisin klo 9-14 välille. Jos haluat, sinulla on myös mahdollisuus tehdä ylitöitä ja kasvattaa tilipussiasi mukavasti! Palkkaus on autonrengasalan työehtosopimuksen mukainen.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja solmimme työsopimukset heti soveltuvien ehdokkaiden kanssa, joten älä turhaan aikaile hakemuksesi kanssa.
Lisätietoja tarvittaessa saat Go On Turun tiimiltä arkisin klo 9-16 välillä p. 044 240 5198.
Täytähän hakemuksesi alla olevasta linkistä, tietosuojasyistä emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Rengassesonkityöntekijöitä Salon Euromasterille, Go On , Varsinais-Suomi Salo

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Hakuaika: 22.02.2021 15:00 – 14.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Sanni Kiviniemi

asiakkuuspäällikkö +358 44 240 5198

sanni.kiviniemi@go-on.fi