Rengassesonkityöntekijöitä Helsinkiin

Rengassesonkityöntekijöitä Helsinkiin

Haemme Euromasterin Helsingin (Konala, Viikki, Lehtisaari, Punavuori, Tapulikaupunki/Ala-Tikkurila) toimipisteisiin reippaita tekijöitä

rengasasentaja, autonkuljettaja, varastotyöntekijä, rengaspesijä..

Tarjoamme kattavan perehdytyksen jokaiselle työntekijälle. Sinun ei siis tarvitse olla kokenut tekijä, vaan hyvällä asenteella pääset pitkälle. Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkan ja pääset myös mukaan Go On:in kattavaan henkilöstöetuohjelmaan. Mikä parasta; pääset mukaan ammattitaitoiseen työympäristöön ja erinomaisten työvälineiden ääreen.

Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan pian ja jatkuvat aina joulukuun alkupuolelle saakka. Sesongin aikana töitä riittää joka arkipäivälle ja työt sijoittuvat 8-18 välille. Satunnaisia lauantaivuorojakin pääsee halutessaan tekemään.

Toivomme sinulta on aktiivista työotetta, olet huolellinen, asenteesi on kohdillaan ja omaat hyvän peruskunnon. Kaiken muut opit laajan perehdytyksen ja tekemisen kautta!

Laitathan heti hakemuksesi tulemaan alla olevan linkin kautta, niin olemme yhteydessä! 

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Rengassesonkityöntekijöitä Helsinkiin, Go On , Uusimaa Helsinki

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Hakuaika: 19.10.2020 – 28.10.2020

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: tes:in mukainen palkkaus

Käsittelijä:

Miia Peltonen

HR-koordinaattori +358 50 563 6047

miia.peltonen@go-on.fi