Rengasmyyjä/rengasasentaja

Rengasmyyjä/rengasasentaja

Etsimme nyt autoalan asiakkaallemme RENGASMYYJÄÄ/RENGASASENTAJAA kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Työtehtäviin kuuluu rengastyöt, asiakkaiden palvelu tiskillä sekä renkaiden myynti. Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti!

Odotamme:

– kokemusta renkaiden vaihdosta

– kokemusta asiakaspalvelu-/myyntitehtävistä

– reipasta ja myynnillistä asennetta

– B-ajokorttia

Tarjoamme:

– monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät

– mukavan työporukan

– Go Onin huikeat henkilöstöedut

Töitä on tarjolla alustavasti noin 3-6 viikkoa, mutta ammattitaitoisella tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa tehtävässä pidempäänkin.

Oletko sinä etsimämme myyntihenkinen rengasasentaja? Lähetä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti. Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla! Lisätietoja antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen, puh. 0400 180 952 (arkisin klo 8-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Rengasmyyjä/rengasasentaja, Go On , Pirkanmaa Ylöjärvi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 31.07.2020 – 12.08.2020 14:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: tes

Käsittelijä:

Iida Makkonen

HR-asiantuntija +358 400 180 952

iida.makkonen@go-on.fi