Rengasasentaja

Rengasasentajia / Raahen Euromaster

Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi yritys tarjoaa kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Etsimme asiakkaallemme Raahen Euromasterille reippaita RENGASASENTAJIA kevään rengassesonkiin.

Työ on henkilö- ja pakettiautojen renkaiden vaihtamista, osaamisen mukaan myös rengastöiden tekoa vanteille. Työhön saa kattavan perehdytyksen ennen sesongin alkua, mutta yleistä tietämystä autoista olisi hyvä olla jo entuudestaan. Etsimämme rengasasentajat ovat ahkeria ja reippaasti työhön tarttuvia. Toivomme sinulta hieman aiempaa kokemusta henkilöauton renkaanvaihdosta ja ajokorttia. Työ on fyysisesti raskasta, joten edellytämme hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, siistin työympäristön ja hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Työt alkavat arviolta maaliskuun lopussa ja töitä on tarjolla rengassesongin loppuun saakka. Säännöllinen työaika on 7,5 h päivässä, kiireaikana on mahdollisuus 9-10 h työpäiviin.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia sekä hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille, varmistat että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Rengasasentaja, Go On Raahe, Pohjois-Pohjanmaa, Raahe

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 10.2.2020 – 6.3.2020

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi