Rengasasentajia ja pesijöitä, Turku

Rengasasentajia ja pesijöitä, Turku

Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Etsimme asiakkaallemme TURUN SEUDULLE sijaitseviin toimipaikkoihin (Keskusta, Runosmäki ja Salo)

RENGASASENTAJIA SEKÄ PESIJÖITÄ

kevään rengassesonkiin.
Työn aloitus säästä riippuen maalis-huhtikuulla, työn kesto toukokuulle. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti. Työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 väliseen aikaan, mutta joustavuus erityisesti sesonkien aikaan on toivottavaa.

Työ sisältää henkilö- ja pakettiautojen renkaiden vaihtotyötä, renkaiden asennusta vanteille sekä mahdollisia muita toimipaikassa esille tulevia työtehtäviä, kuten rengashotellin pyöritystä.
Työhön perehdytys on kattava työn aloitusvaiheessa ja kaikki työvaiheet opetetaan.

Tekijältä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, oppimiskykyä, ahkeraa, tunnollista ja reipasta työasennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä työyhteisötaitoja sekä yleistä tietämystä ja kiinnostusta autoja kohtaan. Eduksi katsotaan aiempi vastaava työkokemus ja/tai autoalan perustutkinto tai harrastuneisuus.

Tarjolla on työtehtävä isossa konsernissa, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kartuttaa työkokemusta, mukava ja auttava työyhteisö sekä toimialansa kärkeä oleva työympäristö,
-menetelmät ja työkalut.

Pesijän työ on hyvin fyysistä ja työtä tehdään yksin.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä.

Lisätietoja antaa Go On:in Kati Nordlund kati.nordlund@go-on.fi, gsm. 044-239 6867 Tiedustelut arkisin klo 9-15 välisenä aikana.

Go On Pori/Turku on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Rengasasentajia ja pesijöitä, Turku, Go On Turku, Varsinais-Suomi, Turku

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Hakuaika: 13.2.2020 – 8.3.2020

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: Tes

Käsittelijä:

Kati Nordlund

HR-asiantuntija +358 44 239 6867

kati.nordlund@go-on.fi