Rengasasentajia

Rengasasentajia

Hakalan Koneklinikka tekee huoltoja ja korjauksia kaikille automerkeille. Yritys kuuluu Bosch Car Service -korjaamoketjuun. Hakala on tarjonnut huolto- ja korjaamopalveluja Raahessa jo vuodesta 1991.

Etsimme asiakkaallemme Hakalan Koneklinikalle reippaita RENGASASENTAJIA syksyn renkaanvaihtosesonkiin.

Tehtävänäsi on henkilö- ja pakettiautojen renkaiden vaihtaminen, osaamisen mukaan myös rengastöiden tekoa vanteille. Etsimämme tekijät ovat ahkeria ja rohkeasti työhön tarttuvia. Toivomme sinulta hieman aiempaa kokemusta henkilöauton renkaanvaihdosta ja ajokorttia. Työ on fyysisesti vaativaa, joten edellytämme hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mukavan työporukan ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Työt alkavat syksyllä rengassesongin käynnistyessä ja töitä on tarjolla sesongin loppuun saakka. Töitä on kokopäiväisesti arkisin, kiireaikana on mahdollisuus myös pidempiin päiviin.

Lähetä hakemuksesi linkin kautta ja kerro jo hakemuksessasi millaista osaamista sinulta löytyy rengasasentajan tehtävään liittyen.

Lisätietoja antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Rengasasentajia, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Raahe

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 20.08.2020 – 30.09.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES