Rengasasentaja

Rengasasentaja, Suomen Euromaster Oy

Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Etsimme asiakkaallemme Euromaster Jyväskylän toimipaikkaan

RENGASASENTAJAA

kevään rengassesonkiin ja kesälomien sijaistukseen.
Työn aloitus noin 1.4.2020, työn kesto elo-syyskuulle, mahdollisesti jopa loppuvuoteen syyssesongin yli, ja työtä on tarjolla kokoaikaisesti. Työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 väliseen aikaan, mutta joustavuus erityisesti sesonkien aikaan on toivottavaa.

Työ sisältää henkilö- ja pakettiautojen renkaiden vaihtotyötä, renkaiden asennusta vanteille sekä mahdollisia muita toimipaikassa esille tulevia työtehtäviä.
Työhön perehdytys on kattava työn aloitusvaiheessa ja kaikki työvaiheet opetetaan.

Tekijältä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, oppimiskykyä, ahkeraa, tunnollista ja reipasta työasennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä työyhteisötaitoja sekä yleistä tietämystä ja kiinnostusta autoja kohtaan. Eduksi katsotaan aiempi vastaava työkokemus ja/tai autoalan perustutkinto tai harrastuneisuus.

Tarjolla on työtehtävä isossa konsernissa, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kartuttaa työkokemusta, mukava ja auttava työyhteisö sekä toimialansa kärkeä oleva työympäristö, -menetelmät ja työkalut.

Oletko etsimämme tiimipelaaja? Jätä hakemuksesi meille jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi.

Hae työtä

Rengasasentaja, Go On Jyväskylä, Keski-Suomi, Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 10.2.2020 – 28.2.2020

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: Tes

Käsittelijä:

Essi Kalajanniska

HR-asiantuntija +358 40 173 9797

essi.kalajanniska@go-on.fi