Rengasasentaja

Rengasasentaja

Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi Euromaster tarjoaa kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

 

Haemme nyt Euromaster Kotkaan

 

RENGASASENTAJIA

 

syksyn rengassesonkiin tekemään renkaiden kausivaihtoja henkilö- sekä pakettiautoihin.

 

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta renkaiden asennuksista, hyvää paineensietokykyä ja reipasta asennetta. Sesongin ollessa kiireisimmillään, työ voi olla hyvinkin hektistä ja raskasta, joten edellytämme hakijoilta joustavaa asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

 

Tarjoamme työehtosopimuksen mukaisen palkan, mukavan työyhteisön ja kokopäiväisen työn.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan sesongin lähestyessä.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kotkan HR-asiantuntija Tanja Häkkinen, p. 044 723 8475, tanja.hakkinen@go-on.fi.

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Rengasasentaja, Go On , Kymenlaakso Kotka

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 30.09.2020 – 25.10.2020

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Tanja Häkkinen

HR-asiantuntija, SHL +358 44 723 8475

tanja.hakkinen@go-on.fi