Rengasasentaja

Rengasasentaja

Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Etsimme asiakkaallemme Euromaster Oulun toimipaikkaan

2 RENGASASENTAJAA

kevään rengassesonkiin ja kesälomien sijaistukseen.
Työn aloitus noin 1.4.2020, työn kesto elo-syyskuulle, mahdollisesti jopa loppuvuoteen syyssesongin yli, ja työtä on tarjolla kokoaikaisesti. Työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 väliseen aikaan, mutta joustavuus erityisesti sesonkien aikaan on toivottavaa.

Työ sisältää henkilö- ja pakettiautojen renkaiden vaihtotyötä, renkaiden asennusta vanteille sekä mahdollisia muita toimipaikassa esille tulevia työtehtäviä.
Työhön perehdytys on kattava työn aloitusvaiheessa ja kaikki työvaiheet opetetaan.

Tekijältä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, oppimiskykyä, ahkeraa, tunnollista ja reipasta työasennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä työyhteisötaitoja sekä yleistä tietämystä ja kiinnostusta autoja kohtaan. Eduksi katsotaan aiempi vastaava työkokemus ja/tai autoalan perustutkinto tai harrastuneisuus.

Tarjolla on työtehtävä isossa konsernissa, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kartuttaa työkokemusta, mukava ja auttava työyhteisö sekä toimialansa kärkeä oleva työympäristö,
-menetelmät ja työkalut.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä.

Lisätietoja antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Anu Vähäsöyrinki, puh. 0400 580352 sekä Ulla Kolehmainen, puh. 044 330 8824.
Tiedustelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Go On Oulu on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Rengasasentaja, Go On Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 12.2.2020 – 28.2.2020

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Anu Vähäsöyrinki

HR-asiantuntija, SHL 040 058 0352

anu.vahasoyrinki@go-on.fi