Ravintolavastaava Messilä Golf Klubiravintolaan

Ravintolavastaava Messilä Golf Klubiravintolaan

Haemme asiakkaallemme Messilä Golf Klubiravintolaan kesäsesonkiin RAVINTOLAVASTAAVAA.

Ravintolavastaavana vastaat ravintolan viihtyvyydestä, jatkuvasta laadun ja tavoitteiden seurannasta. Tiimisi perehdytykset ja hyvinvoinnista huolehtiminen kuuluvat osaksi työnkuvaasi. Olet osana kehittämässä palvelu- ja myyntityötä ja osallistut siihen itsekin aktiivisesti. Osaat nähdä kokonaiskuvan ravintolan kannattavasta toiminnasta etkä pelkää haasteita. Osallistut salin päivittäisiin työtehtäviin sekä pystyt toimimaan myös keittiön eri työtehtävissä.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta. Olet positiivisella ja tekevällä asenteella varustettu ratkaisuhakuinen persoona. Sinulla tulee olla organisointi- ja paineensietokykyä sekä halua kantaa vastuuta. Voimassa olevat hygienia- ja anniskelupassit ovat välttämättömät. Tehtävä edellyttää myös ajokorttia, käytössäsi on talon auto.

Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuullisen työn, jossa pääset yrittäjämäisellä otteella kehittämään toimintaa. Työsuhde-etuihin sisältyy myös ravintoetu sekä Go Onin kattava henkilöstöetuohjelma.

Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät syksyyn asti. Kyseessä on kokoaikainen työ ja työtä tehdään ravintolan kaikkina aukioloaikoina, aamu- sekä iltavuoroissa.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Neea Päärilä, neea.paarila@go-on.fi, p. 044 029 4444.

Hae työtä

Ravintolavastaava Messilä Golf Klubiravintolaan, Päijät-Häme Hollola, Lahti

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 29.12.2022 – 31.01.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Marava TES

Käsittelijä:

Neea Päärilä

HR-asiantuntija, SHL +358 44 029 4444

neea.paarila@go-on.fi