Ravintolavastaava, K-Supermarket Rinteenkulma

Ravintolavastaava, K-Supermarket Rinteenkulma

K-Supermarket Rinteenkulma sijaitsee aivan Rovaniemen ydinkeskustassa, kauppakeskus Rinteenkulman yhteydessä. Uudistuva Rinteenkulma tarjoaa asiakkaileen laajan valikoiman päivittäistavarahyödykkeitä Herkkutorin tuoreita herkkuja unohtamatta. Kaupan remontin myötä myös palvelutarjoama laajentuu.

Etsimmekin nyt K-Supermarket Rinteenkulmalle ammattitaitoista ravintolavastaavaa suunnittelemaan, kehittämään ja vastaamaan uuden Take Away-ruokaa tarjoavan ravintolapisteen toiminnasta. Tarjottavat tuotteet ovat herkullisia pääruoka, välipala ja pikaruokatuotteita, jotka valmistetaan laadukkaista raaka-aineista.

Tehtäviisi kuuluu keittiön laitesuunnittelu tarpeisiin sopivaksi, ruokatuotteiden suunnittelu ja kehittäminen. Haluat johtaa toimintaa oman tiimisi kanssa esimerkillä, eli et pelkää asiakaspalvelutyötä ja tuotteiden laadun varmistamista omalta osaltasi.

Työ alkaa heti/ sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde solmitaan K-Supermarketin ja työntekijän välille. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan kaupan TES:iä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Edellytämme:

– Vahvaa kokemusta keittiötyöstä, esim. keittiöpäällikön tai keittiömestarin tehtävistä

– Hygieniapassia ja salmonellatodistusta

– Aitoa halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja vastata myös asiakkaiden toiveisiin

– Joustavuutta työtehtävissä

– Oma-aloitteisuutta

– Suomen kielen taitoa

Tarjoamme:

– Ainutlaatuisen työmahdollisuuden uuden kehittämisessä

– Vastuulliset työtehtävät

– Kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen tunnetulla asiakkaallamme

– Kauppiaiden tuen ja perehdytyksen tehtäviisi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja Markus Nordberg, puh: 0400926354 / markus.nordberg@go-on.fi tai Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

 

Hae tehtävää osoitteessa www.go-on.fi Hae tehtävää- linkistä. Kerro hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi ja koulutuksestasi. Aloitamme haastattelut heti, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan hae jo tänään!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työtä

Ravintolavastaava, K-Supermarket Rinteenkulma, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 07.04.2021 – 30.04.2021 17:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-asiantuntija +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi