Ravintolatyöntekijöitä talvisesonkiin, Lappi

Ravintolatyöntekijöitä talvisesonkiin, Lappi

Oletko haaveillut muutosta Lappiin, tai haluaisitko päästä kokemaan sesongin vilkkaassa Lapin talvisesongissa nietosten keskellä?

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme Lappiin ravintola-alan sesonkityöntekijöitä sesongiksi 2020-2021!

Go Onin kautta on huikea mahdollisuus päästä näyttämään parhain osaamisalueesi ravintola-alalla eri tyyppisissä asiakasyrityksissämme – miltä kuulostaisi työskentely esimerkiksi Rovaniemellä, missä palvelut ja luonto kohtaavat tai vaikkapa Luostolla, Ylläksellä tai Ivalossa keskellä kauneinta Lapin talviluontoa ja aktiviteetteja?

Kauttamme voit työllistyä osaamisesi mukaan eri tyyppisiin tehtäviin esimerkiksi saliin, keittiöön, baariin tai ammattilaisten oikeaksi kädeksi vaikkapa astiahuoltoon/keittiöapulaiseksi tai siivoukseen. Olitpa missä vaiheessa uraasi tahansa, tärkeintä on palveluhenkinen asenteesi, halu oppia uutta ja motivaatiosi työskentelyyn! Sesongin aikana palveltavia riittää, joten toivomme että olet tottunut työskentelemään paineen alla. 

Työ alkaa asiakasyritystemme tarpeen ja työntekijän käytettävyyden mukaan, osa jo syyskuukausina ja osa vasta alkuvuodesta 2021. Työsuhteen ehdoissa noudatamme Majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Go Onin välille, jolloin työntekijällä on Go Onin ammattilaisten tuki ja kattavat henkilöstöedut käytettävissään koko työsuhteen ajan. Tarvittaessa myös asunto järjesteyy. 

Hae tehtävää jättämällä hakemus Go Onin nettisivuilla. Kerro hakemuksessasi työ- ja koulutushistoriasi lisäksi millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, ja jos sinulla on jo toiveita sijainnin suhteen. Aloitamme haastattelut videohaastattelulla, johon tulee kutsu sähköpostilla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Hae työtä

Ravintolatyöntekijöitä talvisesonkiin, Lappi, Go On , Lappi Inari, Kittilä, Muonio, Rovaniemi, Salla, Sodankylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 16.06.2020 – 31.07.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa TES

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-asiantuntija +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi