Ravintolatyöntekijöitä, McDonald´s Jyväskylä

Ravintolatyöntekijöitä, McDonald´s Jyväskylä

McDonald´s, tuttavallisemmin Mäkkäri, panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja viihtymiseen. Työskentely Mäkkärissä samanhenkisten ja mukavan työporukan kanssa takaa sen, että työpaikalla ei tarvitse olla suu mutrussa. Töissä pitää olla kivaa!

Etsimme nyt asiakkaallemme McDonald´s Jyväskylälle RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ molempiin toimipisteisiin, keskustaan sekä Tourulaan.

Et tarvitse välttämättä aiempaa työkokemusta, sillä saat kattavan perehdytyksen työtehtävään. Tärkeintä on, että tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kyky sekä halu oppia uutta. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen osaamista. Kaikki McDonald’sin työntekijät tekevät monipuolisesti erilaisia ravintolan työtehtäviä ja tavalliseen työpäivään voikin kuulua esimerkiksi ruoan valmistusta keittiössä tai asiakaspalvelua kassalla sekä salin puolella. Työtehtävät ovat siis monipuolisia ja yritys tarjoaa sinulle myös hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet! Työtä on tarjota toimipisteestä riippuen 20-30 h/vko.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää, vaan käy jättämässä hakemuksesi jo tänään Go On:n nettisivuilla! Kerrothan hakemuksessasi aiemmasta työhistoriastasi ja nykytilanteestasi sekä kummassa Jyväskylän McDonald´s:n ravintolassa haluaisit työskennellä. Kutsumme hakemusten perusteella hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Tiia Karjalainen numerosta 040 173 9797 tai tiia.karjalainen@go-on.fi

Hae työtä

Ravintolatyöntekijöitä, McDonald´s Jyväskylä, Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 15.09.2022 – 02.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa TES

Käsittelijä:

Tiia Karjalainen

HR-asiantuntija +358 40 173 9797

tiia.karjalainen@go-on.fi