Ravintolatyöntekijä, Santa's Pizza&Burger

Ravintolatyöntekijä, Santa's Pizza&Burger

Santas Pizza & Burger on Rovaniemellä Napapiirillä sijaitseva rento pikaruokaravintola. Santa´s Pizza & Burgerin erinomaisen sijainnin ansiosta myös matkailijoiden on helppo hakea helpotusta nälkään, sillä ravintola sijaitsee välittömästi E75 tien vieressä. Listalta löytyvät herkut voi nauttia paikanpäällä viihtyisissä tiloissa tai napata mukaan Take Away kaistalta. Lisäksi ravintolassa on pizzabuffa lounasaikaan. Lue lisää: https://www.santaspizzaburger.fi/

Etsimme nyt Santas Pizza&Burgerille ravintolatyöntekijöitä palvelemaan asiakkaita suurella sydämellä!

Santa´s Pizza & Burgerissa työpäivät eivät käy yksitoikkoisiksi, sillä työvuorossa pääset valmistamaan annoksia, palvelemaan asiakkaita kassalla sekä tekemään muita ravintolan työtehtäviä. Sinun ei tarvitse olla valmis ravintola-alan ammattilainen – olemme valmiita perehdyttämään sinut työtehtäviisi. Meille tärkeintä on se, että sinulla on reipas työote ja aito kiinnostus alaa kohtaan.

Etsimme välittömään ja lämminhenkiseen tiimiimme määräaikaisia työntekijöitä. Työsuhde voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen tilanteesi mukaan. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Työn aloitusta, työsuhteen kestoa sekä viikkotyötunteja saadaan varmasti räätälöityä sinulle tilanteesi mukaan. Ensimmäiset tekijät voidaan ottaa töihin jo kesä-heinäkuussa. Mikäli et pysty aloittamaan vielä kesällä, on meillä aloituspaikkoja tiedossa myös joulusesonkiin alkaen loka-marraskuusta. Ravintola on avoinna maanantaista lauantaihin klo 11-18, joten työaikasi sijoittuu enimmäkseen tälle aikavälille. Eikö kuulostakin hyvältä? 

Toivomme sinulta

– Positiivista asennetta työntekoon ja halua oppia uutta

– Hyvää käytettävyyttä kesän ajalle ja joulusesonkiin

– Ripeää ja samalla huolellista työotetta

– Suomen ja englannin kielen taitoa

– Hygieniapassia

Tarjoamme

– Monipuoliset ja vaihtuvat tehtävät laadukkaiden ja maittavien tuotteiden parissa

– Sinun tilanteesi mukaan räätälöidyn työsopimuksen

– Kivat työajat 

– Kattavan perehdytyksen

– Mukavat työkaverit

– Go Onin ammattilaisten tuen työsuhteesi ajan sekä rahanarvoiset henkilöstöedut

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh:+358406116973, pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Hae työtä

Ravintolatyöntekijä, Santa's Pizza&Burger, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 20.06.2022 – 10.07.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Mara tes / sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi