Ravintolatyöntekijä, Rax Tornio

Ravintolatyöntekijä, Rax Tornio

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Etsimme nyt osa-aikaista ravintolatyöntekijää Rax Tornioon, kauppakeskus Rajalle. 

Rax Torniolla pääset tekemään monipuolisesti ravintola-alan työtehtäviä. Työtehtäviin sisältyy asiakaspalvelun lisäksi pizzojen ja salaattibuffetin valmistus sekä ravintolan yleisilmeestä huolehtiminen. Saat tehtävässä monipuolista kokemusta ravintola-alalta sekä ponnahduslaudan työelämään. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden halutessasi kehittää itseäsi koulutusten avulla vastuullisempiin työtehtäviin. Voit siis löytää meiltä osa-aikaisen työsuhteen lisäksi myös oman urapolkusi. 

Työtä on tarjolla kauppakeskus Rajalla sijaitsevassa Rax Torniossa aluksi noin 7,5-15h/viikko painottuen launtaipäiviin. Myöhemmin tuntimäärää voidaan kasvattaa isommaksi. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen. Vuoroja voidaan sopia joustavasti oman tilanteesi mukaan. Ravintola on avoinna ma-la klo 11.00-19.00 välillä ja sunnuntaisin klo 12-18. 

Odotamme sinulta reipasta, itsenäistä ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Joskus vuoroissa työskennellään yksin ja silloin vastuunottaminen korostuu. Aiempi alaan liittyvä työkokemus on eduksi tehtävään hakiessa. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme sinulle loistavan työporukan tueksesi sekä monipuolista työkokemusta ravintola-alalta. Sinulla on myös mahdollisuus kasvaa ja edetä urallasi. 

Työt alkavat perehdytyksellä sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti linkin kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työtä

Ravintolatyöntekijä, Rax Tornio, Lappi Tornio

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Hakuaika: 08.09.2022 – 18.09.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi