Ravintolatyöntekijä Rax Sello

Ravintolatyöntekijä Rax Sello

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Etsimme osa-aikaisia ravintolatyöntekijöitä Rax Selloon!

Rax Sellossa pääset tekemään monipuolisesti ravintola-alan työtehtäviä. Työtehtäviin sisältyy asiakaspalvelun lisäksi pizzojen ja salaattibuffetin valmistus sekä ravintolan yleisilmeestä huolehtiminen. Saat tehtävässä monipuolista kokemusta ravintola-alalta sekä ponnahduslaudan työelämään.

Työtä on tarjolla Espoossa kauppakeskus Sellossa sijaitsevassa Raxissa noin 90h/3vkoa. Ravintola on avoinna päivittäin klo 10.30 – 21 välillä ja työskentelet tarpeen mukaan aamu-, päivä- sekä iltavuoroissa. Rax on osa Restel-konsernia ja tehtävässä työllistyt suoraan vakituiseksi työntekijäksi Restel Oy:n kirjoille.

Odotamme sinulta reipasta, joustavaa ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Rax Sellossa työskentelet pääasiassa tiimissä, mutta satunnaisesti myös yksin. Aiempi alaan liittyvä työkokemus on eduksi tehtävään hakiessa, mutta ei välttämätöntä. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia sekä täysi-ikäisyyttä.

  

Tarjoamme sinulle loistavan työporukan tueksesi sekä monipuolista työkokemusta ravintola-alalta. Sinulla on myös mahdollisuus kasvaa ja edetä urallasi.

Työt alkavat perehdytyksellä heti sopivan henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Go On Helsinki toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja tulet työllistymään Restel Ravintolat Oy:n alaisuuteen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV Go Onin nettisivujen kautta. Toivoisimme sinun aloittavan työssä mahdollisimman pian. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsingin HR-koordinaattori Kirsi Levola p. 041 315 4662 (arkisin klo 9-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Ravintolatyöntekijä Rax Sello, Uusimaa Espoo

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 03.05.2022 09:00 – 23.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa-tes

Käsittelijä:

Kirsi Levola

HR-koordinaattori +358 41 315 4662

kirsi.levola@go-on.fi