Ravintolatyöntekijä Rax Aleksanterinkatu

Ravintolatyöntekijä Rax Aleksanterinkatu

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Etsimme osa-aikaisia ravintolatyöntekijöitä Rax Aleksanterinkadulle!

Rax Aleksanterinkadulla pääset tekemään monipuolisesti ravintola-alan työtehtäviä. Työtehtäviin sisältyy asiakaspalvelun lisäksi pizzojen ja salaattibuffetin valmistus sekä ravintolan yleisilmeestä huolehtiminen. Saat tehtävässä monipuolista kokemusta ravintola-alalta sekä ponnahduslaudan työelämään.

Työtä on tarjolla Helsingin keskustassa sijaitsevassa Rax Aleksanterinkadussa noin 30h / 3vkoa. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen. Ravintola on avoinna päivittäin klo 11.00-19.00 välillä. Rax on osa Restel-konsernia ja työllistyt suoraan vakituiseksi työntekijäksi Restel Oy:n kirjoille.

Odotamme sinulta reipasta, itsenäistä ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Joskus vuoroissa työskennellään yksin ja silloin vastuunottaminen korostuu. Aiempi alaan liittyvä työkokemus on eduksi tehtävään hakiessa. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia sekä täysi-ikäisyyttä.

  

Tarjoamme sinulle loistavan työporukan tueksesi sekä monipuolista työkokemusta ravintola-alalta. Sinulla on myös mahdollisuus kasvaa ja edetä urallasi.

Työt alkavat perehdytyksellä sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Go On Helsinki toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja tulet työllistymään Restel Ravintolat Oy:n alaisuuteen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV Go Onin nettisivujen kautta. Toivoisimme sinun aloittavan työssä mahdollisimman pian. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsingin HR-koordinaattori Kirsi Levola p. 041 315 4662 (arkisin klo 9-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Ravintolatyöntekijä Rax Aleksanterinkatu, Uusimaa Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 28.06.2022 – 10.07.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa-tes

Käsittelijä:

Kirsi Levola

HR-asiantuntija +358 41 315 4662

kirsi.levola@go-on.fi