Ravintolatyöntekijä, Pancho Villa Express, Tornio

Ravintolatyöntekijä, Pancho Villa Express, Tornio

Pancho Villa Express, tuo Pancho Villan pikkuveli, tuo maistuvia ruokia tarjolle myös sinne, minne Pancho Villa ei normaalisti pääse tarjoilemaan. Pancho Villa Expressin menusta löytyy Pancho Villan tuttuja ja herkullisia ruokia Express-henkeen muokattuina. Tervetuloa nauttimaan pienestä, mutta kattavasta valikoimasta Pancho Villan mahtavia ruokia. Meiltä löydät suositut burgerit, raikkaat salaatit, lapsille omat annokset ja paljon muuta.

Etsimme nyt Pancho Villa Expressille osa-aikaista ravintolatyöntekijää tekemään ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työ soveltuu erinomaisesti vaikkapa opiskelijalle.

Pancho Villalla pääset tekemään monipuolisesti ravintola-alan työtehtäviä. Työtehtäviin sisältyy asiakaspalvelun lisäksi kylmien ja lämpimien ruokien valmistus, annosten esillelaitto sekä muut keittiön ja salin työtehtävät. Saat tehtävässä paljon erilaista kokemusta ravintola-alalta sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi alan ammattilaiseksi.

Työtunteja on tarjolla arviolta 10-20 tuntia viikossa. Vuoroja voidaan sopia joustavasti oman tilanteesi mukaan. Ravintola on avoinna ti-to klo 12-18 ja pe-la 12-19. Tulevaisuudessa aukioloaikoja tullaan hiukan laajentamaan.  

Odotamme sinulta reipasta, itsenäistä ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Joskus vuoroissa työskennellään yksin ja silloin vastuunottaminen korostuu. Aiempi alaan liittyvä työkokemus on eduksi tehtävään hakiessa. 

Tarjoamme sinulle loistavan työporukan tueksesi sekä monipuolista työkokemusta ravintola-alalta. Sinulla on myös mahdollisuus kasvaa ja edetä urallasi. 

Työt alkavat perehdytyksellä sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti linkin kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työtä

Ravintolatyöntekijä, Pancho Villa Express, Tornio, Lappi Tornio

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Hakuaika: 24.01.2023 – 12.02.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi