Ravintolatyöntekijä, Liikenneasema Mäkipeura

Ravintolatyöntekijä, Liikenneasema Mäkipeura

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HELA). Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Liikenneasema Mäkipeura Tervolassa etsii riveihinsä kokoaikaista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ palvelemaan asiakkaita ja tekemään monipuolisesti muita huoltamon työtehtäviä reippaalla otteella. Toivomme sinun olevan kiinnostunut sekä keittiön, että salin työtehtävistä. Työsuhde on vakituinen kokoaikainen, mutta myös pitkä määräaikainen tai osa-aikainen työ on mahdollinen, mikäli se sopii tilanteeseesi paremmin. 

Menestyäksesi työssä sinulla tulee olla oma-aloitteinen ja reipas ote työhön. Olet valmis oppimaan uutta ja nautit asiakaspalvelusta. Sinulla voi olla valmiiksi ravintola-alan taustaa, mutta meille tärkeintä on hyvä asenne. Olemme valmiita perehdyttämään sinut työtehtäviisi. Työaika sijoittuu huoltamon aukioloaikoihin – työtä tehdään arkena ja viikonloppuna aamu-, ilta- ja välivuorossa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Mäkipeura on yksityinen huoltoasema Tervolassa, aivan nelostien varrella. Mäkipeuran asiakkailla on varaa valita mieleinen ruokailuvaihtoehto Kotipizzan, Hesburgerin, seisovan lounaan tai ala carte listan herkuista sekä kahvion tuotteista. www.makipeura.fi

Toivomme:

– Iloista ja reipasta otetta työhön

– Täysi-ikäisyyttä

– Suomen kielen taitoa

– Aiempi kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksesi, mutta ei ole edellytys työlle, sillä kaikki tehtävät opetetaan

Tarjoamme:

– Vakituisen työsuhteen suositulla pysähdyspaikalla

– Monipuoliset työtehtävät

– Kattavan perehdytyksen työtehtäviin

– Työn, jossa pääset taatusti oppimaan uutta

– Mukavat työkaverit

– Go Onin tuen työsuhdeasioissa ja rahan arvoiset henkilöstöedut!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, 0406116973, pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää jättämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Älä jää odottelemaan viimeistä hakupäivää, sillä haastattelut aloitetaan ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hae työtä

Ravintolatyöntekijä, Liikenneasema Mäkipeura, Lappi Kemi, Keminmaa, Rovaniemi, Tervola, Tornio

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 20.11.2023 – 10.12.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi