Ravintolatyöntekijä, Hesburger Hamina

Ravintolatyöntekijä, Hesburger Hamina

Etsimme asiakkaallemme Hesburger Haminalle

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ

Oletko energinen ja omaat aidon innostuksen asiakaspalvelua kohtaan? Pidätkö vaihtelevasta ja monipuolisesta vuorotyöstä? Haluatko osaksi huippua työporukkaa? Mikäli vastasit kyllä, luethan loppuun ja laitat pikaisesti hakemusta.

Työnkuva koostuu monipuolisista asiakaspalvelu- ja ruoanvalmistustehtävistä mukavan asiakaskuntamme parissa.

Toivomme että olet työskentelytavoiltasi reipas ja iloisen palveluasenteen omaava tiimityöskentelijä. Työpäivät saattavat toisinaan olla hektisiä, joten myös korkeaa paineensietokykyä tarvitaan. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, joten aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse – tärkeintä on positiivinen asenne. Työtunteja on tarjolla 3 vkon jaksolla noin 60-70h. Odotamme, että sinun on mahdollista työskennellä kaikissa vuoroissa.

Haluamme tarjota sinulle monipuolisen työtehtävän, hauskat työkaverit sekä vauhdikkaan työympäristön. Palkkaus määräytyy matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde solmitaan aluksi Go Onin kanssa ja jatkossa on mahdollisuus päästä toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella KSO:n kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kotkan HR-asiantuntija Tanja Ahokas, puh. +358 44 7238 475. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Hae työpaikkaa linkistä.  Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi .

 

 

 

Hae työtä

Ravintolatyöntekijä, Hesburger Hamina, Kymenlaakso Hamina

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 01.08.2022 – 21.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Tanja Ahokas

HR-asiantuntija +358 44 723 8475

tanja.ahokas@go-on.fi