Ravintolatyöntekijä, Classic Pizza Restaurant

Ravintolatyöntekijä, Classic Pizza Restaurant

Classic Pizza Restaurant on kokonaisvaltaisia elämyksiä tarjoava, perinteitä kunnioittava mutta jatkuvasti uudistuva pizzaravintola, joita löytyy jo 17 Suomessa. Parhaista raaka-aineista loihditut palkitut tuotteet, laadukas ja ystävällinen tarjoilu sekä viihtyisät tilat houkuttelevat asiakkaat viihtymään uudelleen ja uudelleen. Lue lisää: https://classicpizza.fi/

Etsimme nyt Classic Pizza Restaurantille Rukan toimipisteeseen RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin työtehtäviin!

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu Classic Pizza Restaurantin suussa sulavien ja laadukkaiden tuotteiden tarjoilu sekä erinomainen asiakaspalvelu, pöytiintarjoilu, kassa toiminnot sekä ravintolan siistin yleisilmeen ylläpitäminen. 

Sinun ei tarvitse olla valmis ravintola-alan ammattilainen, vaan sinut perehdytetään työtehtäviin ja Classic Pizza Restaurantin tuotteisiin työpaikalla. Meille tärkeintä on se, että sinulla on reipas työote ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Suositussa ravintolassa päivät voivat olla hyvinkin kiireisiä, joten olethan tottunut hektiseen työympäristöön. Työkielesi voi olla suomi tai englanti. Edellytämme hygieniapassia. 

Classic Pizza Restaurantissa sinua odottavat Restelin henkilöstöedut, mukavat työkaverit, laadukas tuote, miellyttävät asiakkaat ja ennen kaikkea motivoiva, uusi työhaaste! Asunto järjestyy tarvittaessa. Tämä työsuhde on mahdollista räätälöidä sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi – etsit sitten koko- tai osa-aikaista työtä määräajaksi tai toistaiseksi, paikka saattaa olla juuri sinua varten!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitavan henkilöstöpalveluyritys Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan täytä hakemuksesi jo tänään sivujemme kautta osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi nykytilanteestasi sekä työ- ja koulutushistoriastasi. 

Hae työtä

Ravintolatyöntekijä, Classic Pizza Restaurant, Lappi, Pohjois-Pohjanmaa Kuusamo

Työsuhteen muoto: Ei määritelty

Hakuaika: 19.09.2022 – 16.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi