Ravintolatyöntekijä

Ravintolatyöntekijä

Etsimme Rax Hyvinkäälle 

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, pizzojen ja salaattibuffetin valmistus sekä ravintolan yleisilmeestä huolehtiminen.

Etsimämme työntekijät ovat asiakaspalvelusta nauttivia, oma-aloitteisia, toimeen tarttuvia ja aikaansaavia työntekijöitä. Kykenet toimimaan hektisessä työssä, eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä. Työvuorot koostuvat niin päivä-, ilta- kuin viikonloppuvuoroista. Tätä työtä pystyy tekemään myös opiskelujen ohella iltaisin ja viikonloppuisin.

Kokemus ravintola- tai asiakaspalvelualalta on ehdottomasti etu, mutta ennen kaikkea haemme oikean asenteen omaavia tekijöitä, jotka ovat valmiita kehittämään osaamistaan työn ohella ja ottamaan vastuuta, sillä välillä työ on yksintyöskentelyä. Edellytämme 18-vuoden ikää. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, monipuolisen ravintola-alan työtehtävän ja Restelin loistavat henkilökuntaedut.

Työtä on tarjolla 45 tuntia / 3 viikkoa.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Restelin välille. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.  

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Ravintolatyöntekijä, Uusimaa Hyvinkää

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 04.08.2022 – 18.08.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa tes

Käsittelijä:

Maarit Halonen

yrittäjä / HR-päällikkö, SHL +358 44 084 5556

maarit.halonen@go-on.fi