Ravintolapäällikkö, Rax Pizzabuffet Ideapark

Ravintolapäällikkö, Rax Pizzabuffet Ideapark

Rax Pizzabuffet on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Etsimme asiakkaallemme RAX Pizzabuffet Ideaparkiin Ravintolapäällikköä johtamaan ravintolan tiimiä ja päivittäistä toimintaa.

Etsimämme persoona seisoo vahvasti tiiminsä takana ja johtaa joukkoja edestäpäin omalla esimerkillään. Innostuksesi työhön ja asiakaspalveluun näkyy ja kuuluu kauas. Sinulta löytyy jo entuudestaan kokemusta esimiesasemassa toimimisesta. Ravintolapäällikkönä työtehtäviisi kuuluu vastata tulosvastuullisesti koko yksikön toiminnasta, mm. raportoinnista, tuloksesta-, tehokkuudesta-, laatutavoitteiden saavuttamisesta ja rahaliikenteestä vastaamisesta.

Tarjoamme kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Työsuhde solmitaan suoraan työntekijän ja Restellin välille. Rinnallesi saat ison organisaation tuen.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin. 

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti osoitteessa www.go-on.fi palkkatoiveineen.
Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen Asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi

Hae työtä

Ravintolapäällikkö, Rax Pizzabuffet Ideapark, Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 23.11.2021 – 05.12.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anita Koskinen

asiakkuuspäällikkö, SHL +358 400 182 668

anita.koskinen@go-on.fi