Ravintolapäällikkö, Classic Pizza Restaurant

Ravintolapäällikkö, Classic Pizza Restaurant

Classic Pizza Restaurant on kokonaisvaltaisia elämyksiä tarjoava, perinteitä kunnioittava mutta jatkuvasti uudistuva pizzaravintola, joita löytyy jo 17 Suomessa. Parhaista raaka-aineista loihditut palkitut tuotteet, laadukas ja ystävällinen tarjoilu sekä viihtyisät tilat houkuttelevat asiakkaat viihtymään uudelleen ja uudelleen. Lue lisää: https://classicpizza.fi/

Etsimme nyt Classic Pizza Restaurantille Rukan toimipisteeseen ammattiylpeää ja kehittymishaluista RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaksi voimakkaasti kehittyvää ja kasvavaa yritystä.

Työssäsi teet ensisijaisesti suorittavaa työtä, mutta vastaat itsenäisesti ravintolan johtamisesta ja sen kehittämisestä. Työssä menestyminen edellyttää tekijältään aiempaa kokemusta ja koulutusta alalta, kokemusta esihenkilönä toimimisesta sekä aitoa halua ottaa vastuuta ja tuoda omat ideat ja ammattitaito ketjun kehittämiseen. Olet tottunut työskentelemään kiireen keskellä ja aito, asiakaslähtöinen asenteesi säilyy läpi vilkkaidenkin päivien ja tsemppaa myös työkavereita työssään. Olet tarkka ja luotettava työssäsi. Taidat asiakaspalvelun salat suomeksi – ruotsin ja englannin kielen osaaminen ovat etusi tässä työssä. Sinulta löytyy jo anniskelupassi ja hygieniapassi.

Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä yrityksen arvoihin, toimintoihin ja palveluun ennen ravintolan haltuunottoa käytännössä. Classic Pizza Restaurantissa sinua odottavat Restelin henkilöstöedut, mukavat työkaverit, laadukas tuote, miellyttävät asiakkaat ja ennen kaikkea motivoiva, uusi työhaaste! Asunto järjestyy tarvittaessa. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitavan henkilöstöpalveluyritys Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan täytä hakemuksesi jo tänään sivujemme kautta osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi nykytilanteestasi sekä työ- ja koulutushistoriastasi. Kutsumme hakemusten perusteella videohaastatteluun jo hakuaikana.

Hae työtä

Ravintolapäällikkö, Classic Pizza Restaurant, Pohjois-Pohjanmaa Kuusamo

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 05.09.2022 – 16.10.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi