Ravintolapäällikkö

Ravintolapäällikkö

Haemme suorarekrytointina RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ BURGER KING®- ravintolaan Hämeenlinnan Tiiriöön

Herkullinen ruoka on aina etusijalla

BURGER KING®-ravintoloissa käy maailmanlaajuisesti yli 11 miljoona asiakasta päivässä. He tulevat, koska ravintolamme ovat tunnettuja siitä, että ne tarjoavat korkealaatuista, maukasta ja edullista ruokaa. Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Se on alkuperäinen HOME OF THE WHOPPER®, jonka ensiluokkaiset raaka-aineet, itse kehittämämme reseptit ja perheystävällinen ruokailuympäristö ovat olleet tunnusmerkkimme jo yli 50 menestyksekästä vuotta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä. Kilpailukykyinen sopimuspalkkaus sekä laajat henkilöstöedut.

Ravintolapäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti ravintolan toiminnasta. Tähän kuuluu henkilökunnan johtaminen, ohjaus sekä tuotteiden valmistus ja asiakaspalvelu

Etsimämme persoona seisoo vahvasti tiiminsä takana ja johtaa joukkoja omalla esimerkillään. Olet sosiaalinen ja tottunut työskentelemään kiireisessäkin työyhteisössä.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta ravintola- tai asiakaspalvelualan esimiestehtävistä.
Toivomme, että olet työtä pelkäämätön, ylpeä osaamisestasi ja haluat kehittyä työssäsi. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen ja olet tarkkana ja sitoutuneena ravintolapäällikkönä esikuva koko tiimillesi.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten laita pian hakemus tulemaan!

Lisätietoja tehtävästä Annika Aaltonen annika.aaltonen@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Ravintolapäällikkö, Kanta-Häme Hämeenlinna

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 02.08.2022 08:00 – 29.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuspalkka

Käsittelijä:

Annika Aaltonen

HR-harjoittelija +358 400 884 889

annika.aaltonen@go-on.fi