Ravintola-apulainen(kesätyö) Veljekset Keskinen Oy

Ravintola-apulainen(kesätyö) Veljekset Keskinen Oy

Keskisen Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo ja samalla suosituin matkailukohde yli kuudella miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Sen välitöntä tunnelmaa, uskomattomia yksityiskohtia ja yllättäviä kohtaamisia on mahdotonta kuvata sanoin – ne on koettava henkilökohtaisesti.

Kyläkauppa on koko kansan viihtymiskeskus, jossa ihmiset ikään katsomatta viettävät aikaansa, tapaavat tuttuja ja nauttivat tunnelmasta. Kyläkaupassa on kiinnitetty erityistä huomiota elämyksellisyyteen ja viihtyvyyteen – ostettavaa, katsottavaa ja tekemistä on siis koko perheelle vauvasta vaariin.

Etsimme asiakkaallemme Veljekset Keskisen ravintoloihin kesälle 2022 RAVINTOLA-APULAISIA.

Ravintola-apulaisen työtehtäviin kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, salin siisteydestä ja astiahuollosta huolehtiminen sekä keittiössä avustavat työtehtävät.

Hakijoilta odotamme reipasta työotetta, aurinkoista palveluasennetta ja kykyä toimia kiireen keskellä.

Tarjoamme rikastuttavan työkokemuksen Suomen suurimman kyläkaupan sykkeessä. Mukaansa tempaavat työkaverit ja monipuolisen työnkuvan.

Työhön saat asiakaskohtaisen perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7. Huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme ja paikallista henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh. 040 018 2668, anita.koskinen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Välimatkat Suomessa:

Helsinki – Tuuri 327km

Jyväskylä – Tuuri 136km

Tampere – Tuuri 146km

Rovaniemi – Tuuri 604km

Kuusamo – Tuuri 652km

Seinäjoki – Tuuri 59km

Hae työtä

Ravintola-apulainen(kesätyö) Veljekset Keskinen Oy, Etelä-Pohjanmaa Alavus

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 10.05.2022 – 31.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa-tes

Käsittelijä:

Anita Koskinen

asiakkuuspäällikkö, SHL +358 400 182 668

anita.koskinen@go-on.fi