Rakennussaneeraaja / Kirvesmies, Recover Nordic Oy

Rakennussaneeraaja / Kirvesmies, Recover Nordic Oy

Recover Nordic Oy on pohjoismaiden johtaja vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen ammattilainen. Yritys tarjoaa Suomessa palveluitaan niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisille talouksille esimerkiksi vesi-, palo- tai muun vahingon sattuessa. Lue lisää: https://recover.fi/

Etsimme nyt Recover Nordic Oy:lle Kuusamoon rakennussaneeraajaa / kirvesmiestä. Asiakasyrityksemme pääpaikka on Kuusamossa, mutta kohteita saattaa olla myös lähialueilla. Voit olla alalla kokenut konkari tai vähän kokemusta omaava – kohteissa on eri tasoisia tehtäviä kokemuksen mukaan. Laatoituskokemus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työ on aluksi määräaikainen, mutta mahdollisuudet jatkosopimukseen ovat hyvät. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Palkkaus sopimuksen mukaan, työsuhteen ehdoissa noudatamme rakennusalan työehtosopimusta. 

Toivomme hakijoilta:

– Aiempaa kokemusta ja/tai koulutusta rakennusalalta

– Valmiutta tarvittaessa reissutyöhön

– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– Tiimityötaitoja

– Hyvää asennetta ja aitoa kiinnostusta alalle. 

Tarjoamme:

– Vähintään rakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen

– Vaihtelevat työkohteet

– Hyvän perehdytyksen

– Mahdollisuuden nopeaan työllistymiseen!

Hae tehtävää Go Onin nettisivujen kautta klikkaamalla Hae työpaikkaa- linkkiä. Täytämme työpaikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, jolloin työntekijän käytössä ovat Go Onin rahanarvoiset henkilöstöedut, työsopimuksessa rakennusalan työehtosopimuksen mukaiset sopimusehdot ja Go Onin tuki työsuhteen ajan!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Saara Nordberg 0406562993 / saara.nordberg@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työtä

Rakennussaneeraaja / Kirvesmies, Recover Nordic Oy, Pohjois-Pohjanmaa Kuusamo

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 09.08.2022 – 21.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö +358 40 656 2993

saara.nordberg@go-on.fi