Rakennuspeltiseppä, Karjalan Mestarit Oy

Rakennuspeltiseppä, Karjalan Mestarit Oy

Karjalan Mestarit Oy on luotettava suomalainen yritys, jonka erikoisalaa ovat vesikattotyöt. Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon seuduilla. Meillä henkilökunta on asiakasta ja hänen tarpeitaan varten. Vuosien kokemus alalta niin työnjohdossa kuin ammattiasentajissa takaa sen, että asiakas saa sellaisen lopputuloksen kuin on tilannutkin.

Haemme RAKENNUSPELTISEPPÄÄ asiakkaallemme Karjalan Mestarit Oy:lle Joensuuhun. Tehtävään haetaan ammattitaitoista ja kokenutta peltiseppää, joka pystyy ottamaan työn haltuun itsenäisesti. 

Peltisepän tehtävät vaativat esteettistä silmää ja sorminäppäryyttä. Tehtävässä huolehdit mm. vesikatto- ja julkisivupellityksistä sekä muista viimeistelytöistä vaihtelevissa työkohteissa, jotka voivat olla sekä uudis- että korjauskohteita.

Yritys tarjoaa käyttöösi työvälineet ja -koneet sekä mahdollisuuden hyödyntää yrityksen pakettiautoja kohteiden välillä liikkumiseen. Odotamme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tulityökortti katsotaan eduksi.

Säännöllinen työaika on 40 tuntia viikossa ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan alustavasti Go On Joensuun kanssa, mutta rekrytointi suoraan asiakasyritykseen on myös mahdollinen. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa. 

Palkkaus riippuu tekijän osaamistasosta. Aloittelevan rakennusalan osaajan palkkataso on 15-16e/h ja kokeneemman tekijän 18-19e/h. Työssä on urakkamahdollisuus, jolloin palkkataso on arviolta 20-30e/h. Palkkauksessa ja muissa ehdoissa sovelletaan vedeneristysalan työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle vakaan työn paikallisessa hyvän tiimihengen omaavassa yrityksessä, jonka omistajalla on 20 vuoden kokemus alalta. Työskentelet kokeneiden työnjohtajien alaisuudessa reilussa, kannustavassa ja kehittävässä työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun yksikönjohtaja / HR-päällikkö Satu Pirhonen p. 050 475 9000 (ma-pe klo 9-15), satu.pirhonen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Hae työtä

Rakennuspeltiseppä, Karjalan Mestarit Oy, Pohjois-Karjala Joensuu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 22.08.2023 – 29.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES / sop. mukaan

Käsittelijä:

Satu Pirhonen

yksikönjohtaja, SHL +358 50 475 9000

satu.pirhonen@go-on.fi