Rakennusmaalari

Rakennusmaalari

Rakennustoimisto Eero Reijonen Oy on tunnettu vuodesta 1984 lähtien vastuullisena ja laadukkaana maakunnan rakentajana. Oman perustajaurakoinnin lisäksi he ovat toteuttaneet lukuisia tunnettuja teollisuus-, liike- ja julkisenrakentamisen uudis- ja saneerauskohteita Pohjois-Karjalan ja Savon alueella.

Haemme asiakkaallemme Rakennustoimisto Eero Reijoselle RAKENNUSMAALARIA Joensuuhun ja Liperiin.

Työtehtävät sisältävät sisä- ja ulkomaalausta erilaisissa kohteissa, joihin kuuluu sekä uudis- että remonttikohteita. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta maalaustyöstä ja työturvallisuuskorttia. Lisäksi odotamme huolellista ja ahkeraa työotetta, maalaustyökalujen hyvää hallintaa sekä motivaatiota työtä kohtaan. Työ sisältää myös fyysistä kuntoa vaativia tehtäviä. Katsomme eduksi pintakäsittelyalan koulutuksen, ajokortin sekä henkilönostimen käyttökokemuksen.

Työ on kokoaikaista, ma-pe klo 7-15.30. Palkkauksessa noudatamme rakennusalan työehtosopimusta, kokemus huomioidaan. Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työ alkaa toukokuussa ja kesto määräytyy asiakkaamme tarpeen mukaan. Alustava arvio töiden kestolle on noin 2kk.

Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Työntekijöillämme on käytössä Go Onin henkilöstöetuohjelma, jossa on noin 70 rahanarvoista etua ja alennusta koko perheelle. Verkkoportaalissa on tarjolla tuotteita ja palveluja laidasta laitaan useilta yrityksiltä. Valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin ja autoiluun liittyviä etuja. Kuukausittain on myös vaihtuvia kampanjoita ja erilaisia arvontoja. Voit helposti ladata Henkilöstöetuohjelman mobiililaitteesi etusivulle.

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- Koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi.

Hae työtä

Rakennusmaalari, Pohjois-Karjala Joensuu, Liperi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 16.04.2021 – 18.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Helka Kurittu

HR-koordinaattori +358 50 378 6785

helka.kurittu@go-on.fi