Pyöräkoneenkuljettaja Raaheen

Pyöräkoneenkuljettaja Raaheen

Etsimme asiakkaallemme Raaheen kokenutta PYÖRÄKONEENKULJETTAJAA tehdasalueelle. Työtehtäviin kuuluvat hiilen lastaus, purku ja kasaaminen.

Työ ei ole reissuhommaa eli etsimme paikallista tekijää, joka on valmis sitoutumaan työhön pitkäksi aikaa. Työllistyt aluksi määräajaksi vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen sopimukseen asiakasyrityksen palkkalistoilla.

Työaika on vaihteleva, mutta tavoitteena ovat kokoaikaiset työtunnit, keskimäärin viitenä päivänä viikossa. Työaikojen suhteen tulee olla joustavuutta, sillä laivaliikenteen aikatauluista riippuen töitä voi olla myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä aiempaa kokemusta pyöräkoneen kuljettamisesta ja sujuvaa pyöräkoneen käsittelytaitoa. Kokemus tehdasalueella työskentelystä katsotaan eduksi.

Etsimme luotettavaa kuskia, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja hoitaa tehtävänsä oma-aloitteisesti ja huolellisesti.

Palkka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaiseksi. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta (palkkahaarukka noin 13-16 €/h osaamisesta riippuen).

Jätä hakemuksesi linkin kautta ja kerro tarkemmin millaista aiempaa kokemusta sinulla on pyöräkonekuskin tehtävistä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, p. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi (lomalla 8.-14.8.2022, loman aikana yhteydenotot: yrittäjä Anna Koskela, p. 044 370 0009, anna.koskela@go-on.fi)

Hae työtä

Pyöräkoneenkuljettaja Raaheen, Pohjois-Pohjanmaa Raahe

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 02.08.2022 – 21.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan