Pylvässorvaaja

Pylvässorvaaja

Oy Finprofile Ltd on innovatiivinen, vahvaan teknologiseen osaamiseen ja pitkään kokemukseen menestyksensä rakentanut, puupylväitä valmistava perheyritys. Yritys panostaa kestävään kehitykseen, laadukkaan raaka-aineen hankintaan sekä asiantuntemukseen. Lopputuote – puiset sähkö- ja puhelinpylväät sekä muut puutuotteet – on kilpailukykyinen laatutuote, jolla on jo vuosia ollut laajan asiakaskuntamme luottamus. Luottamus onkin yrityksen menestyksen peruskivi.

 

Etsimme nyt Kausalan pylväsasemalle

PYLVÄSSORVAAJAA.

Pylvässorvaajana työtehtäviisi kuuluu puupylväiden sorvaus, mittaus sekä moottorisahan käyttöä. Toivomme hakijalta ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta, sillä työtä tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, sillä työtehtäviin koulutetaan ja perehdytetään huolellisesti. Eduksi katsotaan metsäalan kokemus ja taito käyttää moottorisahaa.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan, oikean henkilön löydyttyä. Työ on alkuun määräaikainen, mutta mahdollisuus on myös pidempään kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, joten toivomme hakijalta valmiutta vuorotyöhön. Mahdollisuus myös liukuvaan työaikaan. Työssä sovelletaan Mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Jenna Seppänen, puh. +358 44 585 9162 / jenna.seppanen@go-on.fi. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi http://www.go-on.fi .

Hae työtä

Pylvässorvaaja, Kymenlaakso Iitti, Kouvola

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 20.09.2022 – 02.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Jenna Seppänen

HR-asiantuntija +358 44 585 9162

jenna.seppanen@go-on.fi