Putkiasentaja Poriin, HP Putkiasennus Oy

Putkiasentaja Poriin, HP Putkiasennus Oy

HP Putkiasennus Oy on perustettu 2022. Olemme nuori ja energinen uusi LVI alan toimija Suomessa. Päätoimipaikkamme sijaitsee Isojoella.

Yrityksemme on kovassa kasvussa ja nyt etsimme joukkoomme PUTKIASENTAJAA saneerauskohteeseemme Porin keskustaan

Voit olla joko kokenut ammattilainen tai nuori ja oppimishaluinen tulevaisuuden tekijä. Hakijalta vaaditaan LVI-asentajan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta LVI-alan huolto- tai asennustöistä.

Työtehtävät ovat monipuolisia, mm. kerrostalon viemäri-ja vesijohtoputkien asennusta, lämpöputkien asennusta,linjaston vetoja, WC-pönttö-, suihku- ja kalusteasennuksia jne. Työtehtävät ja työnkuvan laajuus kuitenkin vaihtelee meneillään olevan työmaan sekä kokemuksesi mukaan.

Hakijalta toivomme:

  • LVI alan työkokemusta ja koulutusta
  • oma-aloitteisuutta
  • kykyä itsenäiseen työhön/yrittäjämäisyyttä
  • hyvää asennetta

Työt alkavat viimeistään tammikuussa 2023. Työ on noin 8 kk projektityö Go On Porin:n kautta, mutta myöhemmin on mahdollisuus työllistyä asiakkaan omille kirjoille. Palkkauksessa sovellamme Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Hakijalta edellytämme työturvallisuuskorttia.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV.si mahdollisimman pian www.go-on.fi/avoimet työpaikat/satakunta kautta. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat Go On Pori arkisin klo 9–16 p. +35844 980 2826  tai pori@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit, tutkimuspalvelut sekä valmennukset.

Hae työtä

Putkiasentaja Poriin, HP Putkiasennus Oy, Satakunta Pori

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 10.11.2022 09:00 – 03.12.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Talotekniikan TES

Käsittelijä:

Anne Koivu

yrittäjä, SHL +358 45 7874 5188

anne.koivu@go-on.fi