Puhevammaisten tulkki

Puhevammaisten tulkki

Viitoppa Oy tarjoaa viittomakielen ja viitotun puheen tulkkaus- ja käännöspalvelua joustavasti Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Yleistulkkausta tehdään perustason tulkkauksista vaativan tason tulkkauksiin. Puhevammaisten tulkkausta aiotaan toteuttaa yhteistyössä Kelan kanssa uudella sopimuskaudella 2021. Viitoppa Oy tarjoaa myös viittomakielen, viitotun puheen ja tukiviittomien opetusta sekä koti- että ryhmäopetuksena. Yrityksellä on 10 vuoden vankka historia tulkkausalalla. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.viitoppa.fi.

Asiakkaamme Viitoppa Oy:n toiminnan kasvaessa etsimme heille kahta PUHEVAMMAISTEN TULKKIA vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin Kelan uudelle sopimuskaudelle 2021. Kyseessä on suorarekrytointi eli valitut henkilöt työllistyvät suoraan Viitoppa Oy:n palvelukseen.

 

Edellytämme Sinulta:

-Soveltuvaa koulutustaustaa

-Hieman aikaisempaa kokemusta puhevammaisten tulkkauksesta

-Joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

-Erinomaisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja

 

Tarjoamme:

-Kilpailukykyisen palkkauksen

-Kannustavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen

-Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

-Kattavat työsuhde-edut

 

Työaika sijoittuu koko viikolle (ma-su) klo 7-22. Työt alkavat Kelan uudella sopimuskaudella 2021.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi (€/h). Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen p. 0400 180 952 (arkisin klo 8-16).

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Puhevammaisten tulkki, Go On , Pirkanmaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 24.07.2020 – 16.08.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Iida Makkonen

HR-asiantuntija +358 400 180 952

iida.makkonen@go-on.fi