Prosessivalvoja Finnamyl Oy, Kokemäki

Prosessivalvoja Finnamyl Oy, Kokemäki

Finnamyl Oy on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava suomalaisomisteinen kotimaista perunatärkkelystä ja kasviproteiinia valmistava ja markkinoiva yritys. Finnamyl on osa Chemigate konsernia ja Berner Grouppia.

Kokemäellä sijaitsevalla tehtaalla työskentelee 24 ammattilaista tuotannon ja myynnin eri tehtävissä. Finnamyl-konserniin kuuluu myös Lapualla sijaitseva perunatärkkelystehdas. Finnamyl Oy:n perunan käsittelytekniikka on kiertotaloutta parhaimmillaan, sillä kaikki tehtaalle tuleva peruna ja sen mukana tuleva maa-aines hyödynnetään ympäristön hyväksi: maa-aines ja lietteen menee viherrakentamiseen tai maanparannukseen ja perunan kaikki jakeet hyödynnetään joko rehuna, elintarvikkeena tai lannoitteena. Prosessimme on rakennettu niin, että eri vaiheissa syntyvä lämpöenergia voidaan hyödyntää seuraavassa vaiheessa ja vielä tämänkin jälkeen hyödyntää prosessin pesuissa ennen puhdistamo käsittelyä.

Etsimme nyt Kokemäelle määräaikaiseen työsuhteeseen Finnamyl Oy:lle PROSESSIVALVOJIA PERUNAJENGIIMME!

Perunatärkkelyskampanja eli tehtaan tuotantokausi alkaa elokuun loppupuolella ja kestää noin 103 päivää eli joulukuun alkupäiville asti. Työ on katkeamatonta 3-vuorotyötä. Yhdessä vuorokaudessa tehtaan prosessin läpi kulkee miljoona kiloa tärkkelysperunaa ja syntyvät pääjakeet kuivataan ja myydään asiakkaalle. Prosessiin kuuluu monia erilaisia vaiheita ja kauden tuotantopäivät ovat toisinaan kiireisiä, sillä reilussa kolmessa kuukaudessa pitää tuottaa koko vuoden myynti.

Prosessinhoitajan työ on vastuullista ja monimuotoista. Et keskity pelkästään prosessin valvontaan valvomosta käsin vaan teet päivittäin runsaasti tehtaalla tehtäviä suorittavia töitä, kuten säkin vaihtoa, näytteiden hakua, prosessinäytteiden määrityksiä, prosessin valvontaa ja muita normaaleja ja yllättäviä tuotannon työtehtäviä.

Tuotannossa käytämme vaarallisia kemikaaleja sekä kuivausalueet ovat aina ATEX-alueita. Näillä alueilla toimiminen edellyttää hyvää ymmärrystä työturvallisuudesta. Työtä tehdään kolmen henkilön vuoroissa: työhön osallistuva vuoromestari ja kaksi prosessinhoitajaa. Lisäksi päivisin tehtaalla työskentelee sähköasentaja sekä mekaanisen kunnossapidon henkilö.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • työhön soveltuva koulutus tai käytännön kokemusta teollisuuden prosesseista
  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja sisäistät oppimasi tehokkaasti
  • innokkuutta oppia prosessin valvontaa ja ohjausta
  • oma-aloitteisuutta ja joustavuutta tiimityöskentelyyn
  • voimassa oleva työturvallisuuskortti

Katsomme eduksi, jos sinulla on:

  • ymmärrystä peruskemiasta
  • ymmärrystä laitteista ja niiden rakenteesta sekä osaat käyttää sitä ymmärrystä eduksesi
  • osaamista laitteiden kunnossapidosta / vian etsimisestä

Pystyt itse vaikuttamaan jatkoosi tehtaassamme, sillä osaaville ja joukkoomme hyvin sopiville henkilöille meillä saattaa olla tarjota töitä pidemmäksi aikaan. Tehtaamme tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän ja osaavana henkilönä saatat päästä osallistumaan myös perunakauden ulkopuolella tapahtuviin tuotantojaksoihin. Uudet tuotantolinjat ovat käynnistymässä ja niiden ohjaukseen ja valvontaan tarvitaan prosessinvalvojia syksyn tuotantojakson jälkeen.

Finnamyl Oy tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän, osaavan työtiimin ja mahdollisuuden osallistua perunakauden ulkopuolella tapahtuviin tuotantojaksoihin.

Tule mukaan Finnamyl Oy:n iloiseen PERUNAJENGIIN! Jätä hakemus Go On nettisivujen kautta pikaisesti, viimeistään 18.6 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja teemme videohaastatteluja jo hakuaikana.

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Henkilöstöpalvelu Go On Porin kanssa ja on vuokratyöpaikka.

Kysy lisää työstä Go On Porin tiimiltä:044 980 2826 (ark. 9-16) tai pori@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Prosessivalvoja Finnamyl Oy, Kokemäki, Satakunta Kokemäki

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 17.04.2023 13:00 – 19.06.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Elintarvikealan tes

Käsittelijä:

Anne Koivu

yrittäjä, SHL +358 45 7874 5188

anne.koivu@go-on.fi