Prosessityöntekijä

Prosessityöntekijä

Etsimme asiakasyrityksellemme PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ Raaheen rakennusalan kuivatuotteiden tuotantoon. Haussa on pitkäaikainen ja sitoutunut luottopelaaja osaksi työporukkaa, jossa yhteen hiileen puhaltaminen ei ole sanahelinää vaan töitä tehdään tiiminä, aidosti hyvällä meiningillä.

Tehtävänkuva sisältää valvontatyötä, pyöräkoneella ajoa ja muita tuotannollisia tehtäviä. Etsimämme henkilö tarttuu rohkeasti toimeen, oli kyse koneella ajamisesta tai fyysisemmistä ja likaisemmista haalarihommista. Toimenkuva on itsenäinen ja vastuullinen. Esimerkiksi yövuorossa prosessityöntekijä vastaa yksin tuotannon pyörimisestä.

Tehtävä edellyttää aiempaa työelämän kokemusta, hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan pyöräkoneen ajotaito tai muun työkoneen ajotaito. Vähintäänkin edellytämme rohkeutta ja hyvää asennoitumista pyöräkoneella ajamisen opetteluun ja ylipäätään uusien tehtävien oppimiseen. Työturvallisuuskortti tulee olla voimassa, tarvittaessa sen voi suorittaa verkkokurssina meidän kauttamme.

Työ on 3-vuorotyötä, jossa yhtä vuoroa tehdään aina viikko kerrallaan. Työsuhde on alkuun määräaikainen 6 kuukauden ajan vuokratyöntekijänä, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi yrityksen kirjoille. Palkkaus on rakennustuoteteollisuuden TES:in mukainen.

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, jätä meille hakemuksesi linkin kautta. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Prosessityöntekijä, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 18.11.2020 – 06.12.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Rakennustuoteteollisuuden TES

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi