Prosessiteknikko

Prosessiteknikko

Eurofins Viljavuuspalvelu Oy on vuonna 1952 perustettu maatalouslaboratorio. Olemme osa Eurofins Scientific -konsernia, joka on maailman johtava laboratorioanalyysipalveluihin keskittynyt toimija.

Haemme asiakkaallemme Eurofins Viljavuuspalvelu Oy:lle Prosessiteknikkoa Mikkeliin vakituiseen työsuhteeseen.

Työhösi kuuluu automaattisen maanäytteiden esikäsittelylinjaston käyttötehtävät. Lisäksi työhön kuuluu prosessin ylläpito- ja kehitystyö.

Hakijoilta edellytetään tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta, esimerkiksi prosessi-, automaatio- tai sähkötekniikan alalta. Tekninen tausta ja aikaisempi kokemus automaatio- ja prosessilaitteista sekä kokemus prosessin kehityksestä ja ylläpidosta on eduksi.

Olethan tarkka ja huolellinen tekijätyyppi, jolla työkalut kestävät käsissä ja joka pystyy itse osallistumaan korjaustöihin. Haluat myös jatkuvasti oppia uutta ja pystyt sujuvasti kommunikoimaan eri yhteistyökumppaneiden välillä kehitys ja ylläpitotöihin liittyen. Tehtävä edellyttää kohtuullisia IT-taitoja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan kesän aikana ja vakituinen työsuhde solmitaan suoraan asiakasyritykseen. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, mutta sesonkiaikoina keväällä ja syksyllä sitä tehdään kahdessa vuorossa.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemus ohessa olevan linkin kautta!

Hae työtä

Prosessiteknikko, Etelä-Savo Mikkeli

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 02.06.2021 – 16.06.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: tes

Käsittelijä:

Anna Orava

HR-päällikkö, SHL +358 44 585 9886

anna.orava@go-on.fi