Prosessioperaattori kesätyö 2023, Honkajoki Oy

Prosessioperaattori kesätyö 2023, Honkajoki Oy

Honkajoki Oy on Suomen johtava eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijä ja jalostaja. Valmistamme lihantuotannon yhteydessä syntyneistä orgaanisista sivutuotteista korkealaatuisia, puhtaita ja turvallisia tuotteita eri teollisuudenaloilla työskenteleville asiakkaillemme.

Honkajoki Oy on perustettu vuonna 1967 ja sen omistavat Atria Oyj (50 %) ja HKScan Finland Oy (50 %). Yritys on osa Honkajoki-konsernia, johon kuuluvat myös Honkajoki Oy:n tytäryhtiöt Findest Protein Oy ja GMM Finland Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 53,1 M€. Konsernissa työskentelee 127 työntekijää. Lue lisää osoitteessa www.honkajokioy.fi

Etsimme nyt PROSESSIOPERAATTOREITA kesälle 2023

Odotamme sinulta:

-Vuorotyövalmiutta (keskeytymätön 2-vuorotyö, 12h vuoroissa)

-Yhteistyökykyä ja omatoimisuutta

-Oppimiskykyä ja reipasta työasennetta

Tarjoamme Honkajoki Oy:llä Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kesätyön sekä ammattitaitoisen henkilöstön ympärillesi kasvavassa yrityksessämme.

Mikäli koet olevasi henkilö, jota etsimme tiimiimme, laitathan hakemuksesi Go On sivujen linkin kautta. Muista liittää mukaan CV:si. Käsittelemme hakemuksia hakuaikana, seuraathan siis tekstiviestejäsi ja sähköpostiasi. Kesätyöpaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.Kesätyöt alkavat sovitusti huhti-toukokuulla, kestäen elo-syyskuulle.

Haethan tehtävään viimeistään 28.2.2023 mennessä.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Henkilöstöpalvelu Go On Porin kanssa.

Lisätietoja tehtävään liittyen: Go On Pori Anne Koivu p. 045-7874 5188, anne.koivu@go-on.fi tai p.044 980 28 26

//Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.//

Hae työtä

Prosessioperaattori kesätyö 2023, Honkajoki Oy, Satakunta Honkajoki

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 09.01.2023 07:02 – 28.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Anne Koivu

yrittäjä, SHL +358 45 7874 5188

anne.koivu@go-on.fi