Projektivastaava Hsk Sähkö Oy:lle

Projektivastaava Hsk Sähkö Oy:lle

Etsimme rekrytointitoimeksiantona Hsk Sähkö Oy:lle PROJEKTIVASTAAVAA verkkorakentamisprojekteihin.

HSK Sähkö Oy on vuonna 2004 perustettu monipuolinen ja muuntautumiskykyinen täyden palvelun sähköurakoitsija. Yrityksen toimialaa ovat talotekniikka-asennukset, verkonrakennus, automaatiojärjestelmät, infrakunnossapito, sähkösuunnittelu niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Toimialueena on koko Suomi. Yritys työllistää n. 60 työntekijää, joilla on käytössään nykyaikaiset mittarit, työkalut ja työtavat. Päätoimipaikka sijaitsee Kalajoella ja sivutoimipiste Oulussa ja Rovaniemellä. https://www.hsksahko.fi/

Projektivastaavan tehtäviin kuuluu itsenäisesti vastata verkonrakennustyömaiden suunnittelusta ja organisoinnista niin, että työmaat valmistuva aikataulujen mukaisesti turvallisuusasiat huomioiden. Tehtävässä vastaat myös työnjohdollisista asioista. Työskentelytapasi on nykyaikainen ja kehitysmyönteinen, joka mukautuu muuttuvaan ympäristöön. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista työskentelytapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Odotamme hakijalta:

  • sähkövoimatekniikan ammattikorkeakoulututkintoa
  • aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä ja kokemusta verkonrakennuksista (kuiturakentaminen ehdoton etu)
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • organisointikykyä sekä joustavuutta

 Tarjoamme hakijalle:

  • mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamista laajassa tehtäväkentässä (mahdollisuus osallistua myös talotekniikan- ja infraprojekteihin)
  • itsenäiset ja vastuulliset työtehtävän
  • vakituisen työsuhteen
  • joustavan etätyömahdollisuuden sekä kattavat henkilöstöedut

Eduksi katsomme Tekla NIS-, Keycom- ja CAD-ohjelmien osaamisen sekä sähköpätevyys (1 tai 2) todistuksen. Työhönottopaikkana on Kalajoki tai Oulu. Palkkauksessa huomioimme aiemman kokemuksen, joten jos koet olevan etsimämme henkilö jätä hakemus pikaisesti nettisivujemme kautta. Haastattelut toteutamme tilanteen mukaan videoyhteydellä tai henkilökohtaisella haastattelulla. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Rekrytoinneista antaa lisätietoja Go On:lta Iris Huttula, 040 187 0854

Go On on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Hae työtä

Projektivastaava Hsk Sähkö Oy:lle, Pohjois-Pohjanmaa Kalajoki, Oulu, Ylivieska

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 08.06.2021 – 22.06.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Iris Huttula

asiakkuuspäällikkö +358 40 187 0854

iris.huttula@go-on.fi