Projektityöntekijä, metalliteollisuus

Projektityöntekijä, metalliteollisuus

Etsimme asiakkaallemme Katera Steel Oy:lle Kajaaniin

PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ

Katera Steel Oy on nykyaikainen alihankinta- ja tilauskonepaja, joka toimittaa korkealaatuisia tuotteitaan mm. pakkaus-, kaivos-, kone- ja puunjalostusteollisuudelle. Luotettavuus, korkea laatu, toimitusvarmuus sekä voimakas halu palvella asiakkaita ovat toimineet yrityksen keskeisinä kulmakivinä jo yli 60 vuoden ajan.

Projektityöntekijänä pääset toimimaan yhteistyössä useiden eri sidosryhmien kanssa varmistaen samalla kokonaisvaltaisesti asiakasprojektien sujuvuutta ja toimitusten aikataulussa pysymistä. Kommunikoit aktiivisesti useiden toimijoiden, mm. kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaiden, asentajien, alihankkijoiden ja kuljetusfirmojen kanssa varmistaaksesi projektien asianmukaisen etenemisen. Raportoit projektien etenemisestä asiakkaille suomeksi ja englanniksi, minkä vuoksi hyvät viestintätaidot auttavat menestymään tehtävässä. Teknisten piirustusten lukutaito on tehtävässä menestymisen perusedellytys, joten toivomme hakijalta hyvää teknistä perusosaamista ja tekniikan insinööri/DI-tutkintoa. Konepajaliiketoiminnan tuntemus katsotaan myös hakijan eduksi.

Edellytämme hakijalta kykyä pitää projektin kaikki langat käsissä ja varmistaa, että tavoitteet saavutetaan annetussa aikataulussa. Itseohjautuvuus ja erinomaiset organisointitaidot katsotaan näin ollen tärkeiksi ominaisuuksiksi tehtävän kannalta. Omaathan niin ikää hyvän asenteen työntekoa kohtaan sekä intoa oppia uutta! Voit olla jo alan kokenut konkari tai esim. vastavalmistunut junioritason osaaja. Asenne ja mm. kesätöiden kautta hankittu tehtävään soveltuva työkokemus ratkaisevat.

Projektityöntekijän tehtävään kuuluu kattava perehdytys työsuhteen alussa ja toiveena on, että valittu henkilö pystyy työskentelemään perehdytysjakson Kajaanin tehtaalta käsin. Perehdytysjakson jälkeen voit työskennellä mahdollisuuksien mukaan täysin etänä. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika 37,5h/vko. Työtehtävässä sovelletaan Teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta ja palkka on valitun henkilön taustan ja kokemuksen mukaan noin 3000-3500€/kk. Tehtävä on määräaikainen lokakuun loppuun saakka, mutta tehtävässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme hakijalta

  • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (insinööri/DI)
  • itseohjautuvuutta ja hyviä organisointitaitoja
  • erinomaisia viestintätaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • intoa oppia uutta ja kehittää omaa osaamista

Tarjoamme

  • monipuolisen työn arvostetussa suomalaisessa yrityksessä
  • vastuulliset ja vaihtelevat työtehtävät
  • aitiopaikan oman osaamisen kehittämiselle
  • mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
  • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

Mikäli kiinnostuit, laitathan hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun asiakkuuspäällikkö Aija-Riina Loukkola p. 0400 580 352 ja HR-asiantuntija Aino Maaninka p. 0400 548 811.

Hae työtä

Projektityöntekijä, metalliteollisuus, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa Kajaani, Oulu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 15.06.2022 11:00 – 18.07.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Teknologiateollisuuden toimihenkilöiden TES

Käsittelijä:

Aino Maaninka

HR-asiantuntija +358 40 054 8811

aino.maaninka@go-on.fi