Projektipäällikkö Rototec Oy:lle

Projektipäällikkö Rototec Oy:lle

Rototec on pohjoismainen geoenergia-alan konserni ja alan markkinajohtaja. Toimitamme vuosittain yli 7000 energiakaivoa asuntojen ja toimitilojen lämmitykseen ja viilennykseen, joiden avulla voidaan vähentää hiilijalanjälkeä ja turvata hiilineutraali tulevaisuus. Toimintamme vuodesta 2007 alkaen on vähentänyt jo yli 275 000 tonnia hiilidioksidia. Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja nykyaikaisia prosesseja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Rototecin omistaa ruotsalainen Formica Capital AB, joka sijoittaa pitkäjänteisesti yrityksiin, jotka ovat  sitoutuneita globaalien haasteiden ratkaisemiseen kuten ilmastonmuutoksen hidastamiseen. Formica on latinaa ja tarkoittaa muurahaista, joka symboloi sitä, kuinka voimme yhdessä rakentaa yhteiskunnastamme paremman paikan asua ja elää.

Haluatko tehdä töitä ilmastoystävällisen energian parissa? Tämä paikka saattaa siinä tapauksessa olla sinun!

Etsimme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Rototec Oy:lle energiakaivojen porausprojekteihin .

Tehtäviisi kuuluu: Kokonaisvastuu projekteista, aikataulujen suunnittelu ja yhteistyö alihankkijoiden kanssa. Tulet osallistumaan työmaakokouksiin sekä tarvikehankintoihin. Vastuullesi kuuluu työmaan ja projektin läpimenon valvonta, projektin päättäminen ja loppuraportti. Projektipäällikkönä olet avainasemassa projektin kannattavuuden suhteen.

Voit olla kokenut projektin vedon ammattilainen tai aloitteleva tähti. Sinulla on mielellään tekninen koulutus ja omaat kaupallista näkemystä teknisen tietämyksen tueksi.

Odotamme sinulta, että olet oma-aloitteinen, täsmällinen ja jämäkkä sekä omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot. Toivomme sinulta aktiivista otetta tekemiseen ja sinulla on aitoa halua pitää projekteistasi hyvää huolta. Sinulla on myös sujuvat sosiaaliset taidot erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin.

Tehtävässä tarvitaan sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Työskentelyalueesi on Etelä- ja Varsinais-Suomi  

Tarjoamme sinulle joustavat työajat, energisen työilmapiirin ja kehittymis- ja kasvumahdollisuuden tulevaisuuden alalla.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Rekrytointi tehdään yhdessä Go On Turun kanssa. Lisätietoja antaa tarvittaessa Go On Turun yrittäjä Minttu Porri p. 044-9802042 arkisin 9-16 välillä.

Tutustu meihin www.rototec.fi ja tule tekemään töitä #maantavalla!

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Projektipäällikkö Rototec Oy:lle, Varsinais-Suomi

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 03.06.2021 12:20 – 25.06.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Minttu Porri

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 44 980 2042

minttu.porri@go-on.fi