Projektipäällikkö Kaskipuu Oy:lle

Projektipäällikkö Kaskipuu Oy:lle

”Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2019 noin 52 milj. euroa. Olemme osa Kaski Partners-konsernia ja vuoden 2019 liikevaihto oli noin 80 milj. euroa ja toiminta on kannattavaa. Konserniin kuuluvat myös eristealan kiertotalousyhtiöt Ekovilla ja Eko-expert. Konsernilla on kuusi tehdasta Suomessa ja yksi Latviassa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa.”

Tässä se on. Tilaisuus kuulua Suomen parhaaseen myyntiorganisaatioon, jossa sinua autetaan menestymään ja mielipidettäsi arvostetaan sekä kuunnellaan! Etsimme nyt kahta henkilöä projektipäällikön tehtäviin vastaamaan ikkuna- ja ovimyynnistä eri asiakasryhmille.

Projektipäällikkö julkisivu-urakoitsijoiden saneerausprojektien ikkuna- ja ovimyyntiin pääkaupunkiseudulle

  • Pääkaupunkiseutu

Myymme rakennusliikkeille ja julkisivu-urakoitsijoille maankuuluja Kaski -ikkunoita ja -ovia avaimet käteen periaatteella. Sinun tehtäväsi on aktiivinen asiakashankinta, myynti sekä projektien asennusten johtaminen rakennusliikkeille ja urakoitsijoille.  Arvostamme teknistä koulutusta ja mahdollista aikaisempaa työkokemusta teknisestä myynnistä.

Projektipäällikkö taloyhtiösaneerauksien ikkuna- ja ovimyyntiin

  • Pääkaupunkiseutu

Sinun tehtäväsi projektipäällikkönä on myydä Kaski -ikkunoita ja ovia asennettuna taloyhtiöille omalla myyntialueellasi. Työ sisältää projektimyynnin osa-alueet kokonaisuudessaan, jossa asiakkainasi ovat taloyhtiöiden päättäjät sekä tukenasi asiantunteva organisaatio. Työnkuva koostuu aktiivisesta asiakashankinnasta, tarvekartoituksista, ratkaisumyynnistä sekä yhteydenpidosta isännöitsijöihin ja taloyhtiöiden hallituksiin. 

Me odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Jos te saatte huippuluokan projektipäällikön, mitä te tarjoatte minulle?

  • Kannustavan palkkausmallin
  • Loistavat työkaverit sekä tiiviin ja kannustavan yhteishengen
  • Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen työtehtävään sekä tuotteisiin
  • Kasvavan yhtiön mukana menestyminen luo työurallesi uusia mahdollisuuksia

Arvostamme, jos sinulla on rakennusteknillistä osaamista tai aiempaa kokemusta taloyhtiöiden kanssa työskentelystä, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Meille tärkeimpiä asioita ovat asenteesi sekä halusi tehdä tulosta.

Lisätietoja antaa Paavo Parikka, +358407793589 paavo.parikka@kaski.fi 

Hakemukset sekä CV:t palkkatoiveineen tulee toimittaa osoitteeseen mikko.putkonen@kaski.fi   

Haku on voimassa 31.10.2020 asti, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae siis mukaan nyt!

Hae työtä

Projektipäällikkö Kaskipuu Oy:lle, Go On , Uusimaa Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kirkkonummi, Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 28.09.2020 – 31.10.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kilpailukykyinen