Projekti-insinööri Vestialle

Projekti-insinööri Vestialle

Etsimme asiakkaallemme Vestia Oy:lle Ylivieskaan rekrytointitoimeksiantona PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ monipuolisiin jätehuollon projektitehtäviin ajalle 1.5.2021 – 31.12.2022. 

Vestia Oy järjestää kuntien puolesta kotitalouksien jätehuollon kotitalouksissa, ekopisteillä, hyötyjäteasemilla ja lajittelupihoilla 16 kunnan alueella Siika-, Pyhä-, Kala- ja Lestinjokilaaksoissa.  Vestia hoitaa mm. erilaisten jätteiden vastaanoton, kuljettamisen, käsittelyn ja hyödyntämisen sekä kierrätysneuvonnan.

Projekti-insinöörin tehtävässä suoriutuminen vaatii sekä järjestelmällisyyttä, että halua oppia uutta ja ripauksen luovaa kykyä soveltaa erilaisia ratkaisuja. Tehtävässä suoriutumista auttaa yleinen teollisuuden kunnossapitojärjestelmätuntemus, piirustusten lukutaito ja CAD-perusteet sekä yleisten toimisto-ohjelmistojen sujuva käyttö.

Aluksi työtehtävät muodostuvat kunnossapitojärjestelmän (WiseMaster) kehittämisen ja kunnossapidon, tuotannon kehityshankkeiden ja riskikartoitusten dokumentaation hallintaan. Myöhemmin osaamisen ja taitojen kehityttyä ja toimialan tultua tutuksi tehtävään sisällytetään jätteenkäsittelyn kehityshankkeiden suunnittelua, mahdollisten koeajojen käytännön järjestelyjä ja dokumentointia sekä mahdollisia muita projektitehtäviä.

Työ edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK). Tehtävään haetaan reipasta, oma-aloitteisen asenteen omaavaa henkilöä, jolla on hyvät tiimityötaidot sekä järjestelmällinen ote työhön.

Voit olla joko työuran alkupuolella tai jo kokemusta hankkinut osaaja.

Tehtävässä tarjotaan vaihtelevia haasteita, mahdollisuuden kehittää omaa osaamista sekä vakaan työnantajan ja talon hyvät henkilöstöedut. Vestialla on käytössä liukuva työaika ja etätyö- mahdollisuus, joilla voit sujuvoittaa myös työn ja vapaa-ajan yhteen sovittamista.

Hae paikkaa heti, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin heti. Paikka voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vestia Oy:n tuotantopäällikkö Jukka Saukko 044 710 8720, 14.4. klo 9–11 tai 15.4. klo 12–15 tai Go On Solution Oy:ltä Iris Huttula 040 187 0854 iris.huttula@go-on.fi

Hae työtä

Projekti-insinööri Vestialle, Pohjois-Pohjanmaa Ylivieska

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 31.03.2021 15:44 – 18.04.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan/ tes

Käsittelijä:

Iris Huttula

asiakkuuspäällikkö +358 40 187 0854

iris.huttula@go-on.fi