Projekti-insinööri

Projekti-insinööri

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Tervetuloa mukaan!

Haemme nyt 

Projekti-insinööriä Helsinkiin

Toimit valokuituverkkojen rakennuttamista johtavan hankepäällikön työparina. Rakennuttamisprojektien tilaajan roolissa vastaat omasta projektiportfoliosta ja -sopimuksista. Palvelun toimittajan ominaisuudessa hallinnoit projektikokonaisuuksia ja yksittäisiä projekteja. Aikataulu- ja budjettivastuu ovat hankepäälliköllä ja rakentajakumppanin projektipäälliköillä.

Ensitöiksesi pääset todennäköisesti osallistumaan teknisen esisuunnitelman toteuttamiseen. Ulkoinen kumppanimme vastaa lähtökohtaisesti suunnitelman tekemisestä maastossa, mutta vastaat osaltasi suunnitelman ja muun dokumentaation läpikäymisestä, tarkistamisesta ja hyväksymisestä toimitusprosessin eri vaiheissa.

Valokuidun rakentamisvaiheessa työskentelet useiden projektien ja pientaloalueiden parissa ja toimit myös tarvittaessa myyntimme teknisenä asiantuntijana. Päivittäinen työsi sisältää projektinhoidollisia tehtäviä, kuten projektin eri osa-alueisiin ja vaiheisiin liittyvien analyysien tekemistä, projektikohtaisten tietojen ja tuotosten tarkistamista ja dokumentointia ajantasaisesti järjestelmiin, laskutusta sekä muutostöiden tarkistamista. Liikut jonkin verran työmailla, joten työhösi kuuluu myös matkustamista.

Valokuituverkon ylläpidosta ja vikaantumisesta vastaa kumppanimme, mutta mahdollisesti tehtäväkenttään tulee sisältymään myös ylläpitovaiheisiin liittyviä vastuita. Työtäsi ohjaavat projektien etenemisen tavoitteet, laatuun ja (työ)turvallisuuteen liittyvät tavoitteet sekä asiakastyytyväisyys. Tärkeimmät sidosryhmäsi ovat Valokuitusen rakentamisen kollegat (tiimissä 13 huippuosaajaa), myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin yhteyshenkilöt sekä rakennuttajakumppanit ja operaattorit.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri (AMK).
  • Televerkkojen teknistä osaamista.
  • Kokemusta ja näyttöjä rakennuttamisprojekteista ja niiden hallinnoinnista (tietoliikenneverkot tai muu infra).
  • Analyyttisuutta ja tarkkuutta, sekä halua oppia uutta.
  • Hyvää suomen kielen taitoa.
  • Microsoft Office-osaamista sekä verkkotietojärjestelmä (Keycom) ja projektinhallintajärjestelmien osaamista
  • Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, sekä kykyä edistää asioita.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

  • Mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän, jossa näet työsi tulokset.
  • Hyvän työpaikan, jossa väki viihtyy ja jossa apua on aina saatavilla. Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, eNPS luku 53!
  • Valokuitusen kannustinjärjestelmän.

Olemme Valokuitusella monen eri alan osaajista koostuva energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla. Meillä pääset kasvamaan ja kehittymään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa kannustavassa työympäristössä!

KIINNOSTUITKO?

Loistavaa! Lähetä meille hakemuksesi linkin kautta (CV + saatekirje) viimeistään 16.10.2022. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi heti kun saamme ne ja olemme valmiita toimimaan nopeasti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja antaa Go On Helsingin Kimmo Hanhisuanto, 040 761 1808 / kimmo.hanhisuanto@go-on.fi

Hae työtä

Projekti-insinööri, Uusimaa Espoo, Helsinki, Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 23.09.2022 – 16.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Kimmo Hanhisuanto

yksikönjohtaja / yrittäjä +358 40 761 1808

kimmo.hanhisuanto@go-on.fi