Postinjakaja

Postinjakaja

Välitämme niin viestejä, paketteja kuin merkityksiäkin, jopa unelmia – sähköisesti ja fyysisesti. Uudistuvaa Postia rakentaa monipuolinen osaajajoukko postinjakajista digitaalisen liiketoiminnan kehittäjiin ja tekoälyasiantuntijoihin. Isossa talossa mahdollisuuksien kirjo on valtava. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Haemme Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle

POSTINJAKAJIA varhaisjakeluun

Oletko tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja olet työssäsi tarkka ja ripeä? Otat yöllä ulkona työskentelyn vastaan tervetulleena haasteena ja voimavarana. Nautit myös liikkumisesta, mm. rappujen kiipeämisestä (myös hissittömiä taloja löytyy).

Työtä tehdään aamuyön tunteina 4-6 tuntia yössä ja viikon vapaayöt vaihtelevat eri viikkoina 6 yötä töitä ja 2 vapaata kierron mukaisesti. Lehdet jaetaan asiakkaille myös viikonloppuisin. Työaika on pääsääntöisesti klo 01-07 välillä.

Sinusta

Olet vähintään 18-vuotias ja selviät työstä joko suomen tai englannin kielellä. Jakopiireistä löytyy sekä kärryreittejä, että autoreittejä, joten jos sinulta löytyy ajokortti ja vähintään kaksi vuotta ajokokemusta, se on eduksi.


Aikaisemmasta kokemuksesta on hyötyä, mutta järjestämme kattavan perehdytyksen, joten työstä selviää, kunhan sinulta löytyy reipasta mieltä, positiivista asennetta ja energiaa työskennellä yöaikaan. 


Tarjoamme sinulle

Liikkuvan ja vaihtelevan itsenäisen työn. Tämän lisäksi saat taustallesi asiakasyrityksemme tiimin tuen. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla, tai vaihtoehtoisesti joustavasti tilanteesi mukaan. Palkkaus Medialiiton jakelua koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Sinulla on myös mahdollisuus päästä Go On-henkilöstöohjelman etujen piiriin.

Meistä
 
Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian ja kerro osaamisestasi tehtävään liittyen. Tässä tehtävässä työllistyt vuokratyösuhteeseen Go Onille. Työhösi saat perehdytyksen ja tukenasi on Posti Oy:n tiimin lisäksi Go On Helsingin HR-tiimi. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat Go On Helsingin tiimiltä arkisin klo 9–16 p. 041 315 4662 tai helsinki@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Postinjakaja, Uusimaa Espoo, Helsinki, Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 03.05.2022 09:00 – 30.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Medialiiton TES

Käsittelijä:

Kirsi Levola

HR-koordinaattori +358 41 315 4662

kirsi.levola@go-on.fi