Plaanoautonkuljettaja

Plaanoautonkuljettaja, Oro Urakointi Oy

Etsimme asiakasyrityksellemme Oro Urakointi Oy:lle

PLAANOAUTONKULJETTAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään. Työsuhde sovitaan aluksi määräaikaisena, mutta huipputyypillä on mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan yrityksessä!

Oro Urakointi on luotettava ja kokenut kumppani erilaisissa rakennus- ja korjausprojekteissa. Parhaiten heidät tunnetaan monipuolisesta lattiaosaamisesta niin liike-, teollisuus-, kuin asuntorakentamisessa. Yhtiön arvoja ovat työturvallisuus ja laatu.

Oro Urakointi työllistää noin. 50 ammattilaista ja heidän liikevaihto vuonna 2017 oli 9,3 M€. Toukokuussa 2018 Oro Urakointi muutti uusiin toimitiloihin Jyväskylän Seppälään.

Odotamme sinulta
– Tehtävään sopivaa koulutusta (esim. logistiikka tai rakennusala)
– CE-korttia ja ammattipätevyyttä
– Hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta työotetta

Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus yhdistelmäajoneuvonkuljetuksista ja tuntemus rakennusalalta. Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta joskus työpäivät voivat venyä, joten joustavuus on edellytys tässä paikassa menestymiseen.

Mikäli olet etsimämme kuljetuksen ammattilainen ja haluat päästä kehittymään monipuolisessa ja haastavassa työympäristössä, laita heti hakemus oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, Hanna Tavast, 0401739797, hanna.tavast@go-on.fi

Hae työtä

Plaanoautonkuljettaja, Go On , Keski-Suomi, Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 12.7.2019 – 26.7.2019

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: TES / Sopimuksen mukaan