Pizzeriatyöntekijä, Rax pizzabuffet Ideapark

Pizzeriatyöntekijä, Rax pizzabuffet Ideapark

Etsimme PIZZERIATYÖNTEKIJÖITÄ Seinäjoen Ideaparkin Rax pizzabuffettiin.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, pizzojen ja salaattibuffetin valmistus sekä ravintolan yleisilmeestä huolehtiminen.

Etsimämme työntekijät ovat asiakaspalvelusta nauttivia, oma-aloitteisia, toimeen tarttuvia ja aikaansaavia työntekijöitä. Kykenet toimimaan hektisessä työssä, eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä. Työvuorot voivat koostua niin päivä-, ilta- kuin viikonloppuvuoroista, mutta tätä työtä pystyisi tekemään myös opiskelujen ohella iltaisin ja viikonloppuisin. Tunteja olisi tarjolla 30-102h/3vko.

Kokemus ravintola- tai asiakaspalvelualalta on ehdottomasti etu, mutta ennen kaikkea haemme oikean asenteen omaavia tekijöitä, jotka ovat valmiita kehittämään osaamistaan työn ohella ja ottamaan vastuuta, sillä välillä työ on yksintyöskentelyä. Edellytämme 18-vuoden ikää. Eduksesi katsomme mikäli olet suorittanut hygienia- ja anniskelupassit. 

Tarjoamme sinulle:

  •  monipuolisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä
  •  työehtosopimuksen mukaisen palkan
  •  hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
  •  huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
  •  paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-koordinaattori Marika Vainio puh. 040 734 3195 / marika.vainio@go-on.fi. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Pizzeriatyöntekijä, Rax pizzabuffet Ideapark, Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Hakuaika: 15.11.2022 – 30.11.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Marava -tes

Käsittelijä:

Marika Vainio

HR-asiantuntija +358 40 734 3195

marika.vainio@go-on.fi